NRK Meny
Normal

Sing Song Singers på Innlandsscenen

Dissimilis-koret Sing Song Singers med sine 30 sangere har eksistert i 22 år. Leder Kjetil Kjelle har vært med hele tida.

Sing Song Singers med band opptrer på Innlandsscenen.

Sing Song Singers på Innlandsscenen.

Sing Song Singers er ikke som alle andre kor, men gir en mulighet til alle med sine forutsetninger og evner. Høydepunktet er å stå på en scene.

Konserter, gullnål og CD-er

Noen av medlemmene i Sing Song Singers har vært med i koret i 20 år. For det fikk de utmerkelsen Dissimilis’ gullnål og gullsmykke.

Siden år 2000 har koret arrangert faste julekonserter i Nordre Ål kirke i Lillehammer med innbudte gjesteartister. De har også hatt konserter på Solgården i Spania og i sjømannskirken i Albir.

Sing Song Singers har gitt ut to album, det ene med julesanger, det andre med sommersanger. Begge fikk terningkast 5 i VG.

– Det blir nok snart en juleplate til, sier Kjetil Kjelle.

Husbandet

Husbandet til Sing Song Singers har vært med på konsertene i alle år. Koret er avhengig av å ha bandet ryggen for at opptre best og tryggest mulig.

– Men uten Kjetil Kjelle hadde vi ikke klart oss. Han er fantastisk, mener Monika og resten av koret.

Bandet: Kjetil Kjelle (gitar), Geir Ole Dahlen (piano/keyboard), Erik Skogestad (gitar), Aase Knudsen (bass) og Geir Wøldike (trommer).

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar vant

  I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun én seier til for å komme til finalen.

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Dyr evakueres fra låve

  Mellom 10 og 15 dyr er evakuert fra en låve ved Bybrua i Gjøvik fordi det er fare for at en mindre del av taket kan gi etter. I følge politiet er 3 takstoler knekt. Snø fra et høyere tak har rast ned på denne delen av taket.

  10-15 kyr ble evakuert etter at deler av et låvetak raste sammen.