NRK Meny
Normal

Sing Song Singers på Innlandsscenen

Dissimilis-koret Sing Song Singers med sine 30 sangere har eksistert i 22 år. Leder Kjetil Kjelle har vært med hele tida.

Sing Song Singers med band opptrer på Innlandsscenen.

Sing Song Singers på Innlandsscenen.

Sing Song Singers er ikke som alle andre kor, men gir en mulighet til alle med sine forutsetninger og evner. Høydepunktet er å stå på en scene.

Konserter, gullnål og CD-er

Noen av medlemmene i Sing Song Singers har vært med i koret i 20 år. For det fikk de utmerkelsen Dissimilis’ gullnål og gullsmykke.

Siden år 2000 har koret arrangert faste julekonserter i Nordre Ål kirke i Lillehammer med innbudte gjesteartister. De har også hatt konserter på Solgården i Spania og i sjømannskirken i Albir.

Sing Song Singers har gitt ut to album, det ene med julesanger, det andre med sommersanger. Begge fikk terningkast 5 i VG.

– Det blir nok snart en juleplate til, sier Kjetil Kjelle.

Husbandet

Husbandet til Sing Song Singers har vært med på konsertene i alle år. Koret er avhengig av å ha bandet ryggen for at opptre best og tryggest mulig.

– Men uten Kjetil Kjelle hadde vi ikke klart oss. Han er fantastisk, mener Monika og resten av koret.

Bandet: Kjetil Kjelle (gitar), Geir Ole Dahlen (piano/keyboard), Erik Skogestad (gitar), Aase Knudsen (bass) og Geir Wøldike (trommer).

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bortvist fra oktoberfest i Elverum

    To menn er bortvist fra "Oktoberfesten" i Elverum sentrum sent fredag kveld. Mennene, en i 20-åra og en i 40-åra, ble vist bort på grunn av ufin oppførsel, melder Politiet i Innlandet på Twitter.

  • Bil av veien på fv.51

    Bil har kjørt av veien på fv.51 Golsfjellet, på Opplandsiden av fylkesgrensen. Nødetater er på vei.

  • Flere politistillinger i Innlandet

    Innlandet politidistrikt har fått 41 nye stillinger for 2017. 20 av dem øremerkes etterforskning og forebygging, blant annet ved å følge opp nærpolitireformen og straffesaker bedre. 14 av stillingene skal gå til de tre geografiske driftsenhetene.