NRK Meny
Normal

Foreldre siktet for mishandling

En baby ble lagt inn på sjukehuset i Elverum med stygge bruddskader fredag. I dag ble foreldrene varetektsfengslet i to uker, siktet for mishandling av barnet.

 

Barnet, som bare er noen få måneder gammelt, kom til sjukehuset i Elverum med bruddskader før helga. De ansatte syntes skadene var mistenkelige, og varslet politiet.

Mistenkelige skader

Politiet avhørte foreldrene, og deres forklaring på hvordan babyen har fått skadene, stemmer i følge politiet ikke overens med omfanget av bruddskadene.

Foreldreparet fra Glåmdalsdistriktet ble dermed pågrepet fredag, mistenkt for barnemishandling.

Regner med fengsling

- Dette er en alvorlig sak som har høy prioritet. Vi regner med at foreldrene blir varetektsfengslet i dag, sier poitiadvokat Bjørn Erik Pettersen i Hedmark politidistrikt. 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mor og far feirer OL-gull

  Det ble gull i laghopp i PyeongChang i dag. Lillehammer gutten Robert Johansson var ankermann på det norske gullaget. Hjemme hos mor Helga og far Gorm Johansson på Vingnes i Lillehammer var det vill jubel.

  Gorm og Helga Johansson
  Foto: ALEXANDER NORDBY / NRK
 • Skyldig i forsettlig drap


  I ankesaken mot mannen som ble dømt for drapet på Egil Tostrup Bråten fra Våler (bildet), har juryen i Borgarting lagmannsrett kjent han skyldig i forsettlig drap og forsøk på grovt ran. Straffeutmålingen blir klar senere.

  Tostrup Bråten, åsted
  Foto: POLITIET/RUNA VICTORIA ENGEN / NRK
 • Lastebilvelt - Dovrebanen er stengt

  Ingen ble skadd da en lastebil veltet i Jernbanegata i Stange litt før klokka 10.00 i formiddag.Bane Nor melder at Dovrebanen er sperret mellom Stange og Tangen etter lastebilvelten. For biltrafikken er det lokal omkøring.