NRK Meny
Normal

Sier nei til HamKam

Kroaten Ante Vitaic ønsker ikke å fortsette i Hamar.

Ante Vitaic, HamKam
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Ante Vitaic var HamKams store spiller den halve sesongen han fikk i Tippeligaen i fjor. Kroaten var da bare på lån fra NK Osijek, og har vært kontraktløs etter sesongslutt.

- Har strukket strikken langt

Så godt spilte Vitaic at HamKam ville gjøre mye for å beholde midtbanestrategen også i 2009.

Vålerengadirektør Truls Haakonsen.

Klubbdirektør i HamKam Truls Haakonsen.

Foto: Olsen, Geir / VG

- Vi har strukket strikken så langt vi kan økonomisk, men han har svart nei på alle tilbudene vi har gitt, sier klubbdirektør Truls Haakonsen til Hamar Arbeiderblad.

Ser etter nye forsterkninger

HamKam ga Vitaic beskjed om at dette ville være det siste tilbudet han fikk fra Hamar-klubben, så Haakonsen sier de nå har tatt nei for et nei.

– Utover våren blir det helt sikkert mange disponible spillere som kan være vel så bra. De fleste klubbene skal jo ha ned tallstørrelsen på stallene sine, sier Haakonsen.

I tillegg til Vitaic er også Steve Cooreman ferdig i HamKam. Kontraktsforholdet med belgieren ble avslutta i helga.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.