NRK Meny
Normal

Shadowland på Innlandsscenen

Melodiøs tungrock inspirert fra 70- og 80-tallet, det er Shadowland i et nøtteskall.

Gruppa Shadowland spiller på Innlandsscenen.

Shadowland spiller på Innlandsscenen: Knut Erik Lien, John Nordby, Jørn Rørbakk, Tore Olafsen og Geir Hartold.

Shadowland, med medlemmer fra Stange, Elverum, Løten og Hamar, hadde sin spede start i 2009 da to gamle venner hadde lyst til å spille sammen igjen, nemlig Knut Erik Lien og Geir Hartold. I 2013 ble de en trio og i 2014 en kvartett.

Album høsten 2015

I februar 2014 ga Shadowland sin første ordentlige konsert på «Gi Lyd» på Tangen. Deretter fulgte Tangenrock og Bakgårdsrock i Elverum. De var også oppvarmingsband for gruppa Neon Knight på Soundgarden i Elverum.

I oktober 2015 slapp Shadowland sitt første album «Shadowland». Albumet har seks låter som alle er historiefortellinger.

– Tekstene handler om filmer, bøker, horrorstoryer og dystre historier fra virkeligheten, sier Knut Erik Lien, og legger til historien om Svartbækken, den siste som ble halshogd i fredstid her i landet.

– Dessuten blir det nok spilt inn noen nye låter i 2016! sier vokalist John Nordby.

Bandet

Shadowland er inspirert av grupper som Black Sabbath, Iron Maiden og Metallica.

Gruppa består av John Nordby, Stange (vokal), Knut Erik Lien, Elverum (gitar/kor), Geir Hartold, Elverum (gitar), Tore Olafsen, Løten (bass), Jørn Rørbakk, Hamar (trommer).

Vil du spille på Innlandsscenen?

Alle musikere med tilknytning til Hedmark og Oppland kan spille på Innlandsscenen, der vi har små konserter hver onsdag. Send oss en epost med info om dere, hva slags musikk dere spiller, hvem dere er osv. Legg også gjerne ved lydeksempler.

Epost: stein.schinstad@nrk.no