NRK Meny
Normal

Sendt til Ullevål etter utforkjøring

En person ble fraktet til Ullevål universitetssykehus etter en utforkjøring på fylkesvei 5 i Lunner søndag kveld.

Utforkjøring i Lunner

HENTET AV LUFTAMBULANSE: Den ene personen i bilen som kjørte av veien på Korsrudlinna i Lunner ble fraktet til Ullevål universitetssykehus søndag kveld. Skadeomfanget er ikke kjent.

Foto: Eivind Marcelino / NRK

Ulykka skjedde på Korsrudlinna vest for riksvei 4.

Skadeomfanget uavklart

– Det var to personer i bilen som kjørte ut. Den ene personen er sendt til Ullevål sykehus, og den andre er sendt til legevakt i Gran, sier operasjonsleder ved Vestoppland politidistrikt, Trond Skjøld.

Politiet vet ikke årsaken til ulykka.

– Det er for tidlig å si noe om hva som forårsaket utforkjøringa. Vi vet heller ikke hvor alvorlig skadet personen som er sendt til Ullevål er, sier Skjøld.

Vegen ble stengt da luftambulansen landet ved ulykkesstedet. Den er nå åpnet igjen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.