NRK Meny
Normal

Sendt i luftambulanse etter grov vold

En mann i slutten av 40-åra er sendt i luftambulanse til sykehus etter det politiet kaller en alvorlig voldsepisode i et bolighus i Fagernes i natt. Mannen ble slått gjentatte ganger i hode og ansikt.

Helikopter fra Norsk Luftambulanse

HODESKADER: En mann i 40-åra ble sendt til Oslo universitetssykehus med hodeskader etter å ha blitt slått i Fagernes i natt.

Foto: Lars-Erik Vollebæk / Norsk Luftambulanse

En mann i 40-åra er pågrepet og siktet i saken. Han skal avhøres på politihuset på Gjøvik i ettermiddag. Foreløpig vet politiet lite om hva som skjedde i leiligheten i sentrum av Fagernes i Valdres i Oppland.

– Politiet i Vestoppland fikk melding om hendelsen i halv seks-tida. Det var mannen som nå er pågrepet siktet for episoden som ringte, sier operasjonsleder Pål Erik Teigen.

Laster Twitter-innhold

Han sier skadene mannen hadde var så omfattende at luftambulanse ble tilkalt. Mannen ble fløyet til Oslo universitetssykehus på Ullevål.

– Sykehuset har oppgitt til oss at skadene er moderate. Han er fraktet til Ullevål og blir operert der.

Begge de to skal være hjemmehørende i Fagernes og være norske statsborgere. Politiet vet foreløpig lite om bakgrunnen for den grove volden.

– Vi vil få flere svar om hva som har skjedd når vi har fått avhørt siktede og ferdigstilt åstedsundersøkelsen, sier Teigen.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

Video fra Hedmark og Oppland

Elena fra Lillehammer er opptatt av de små bedriftene
Nils Thore Jansson fra Finnskogen mener mye om mangt, særlig om politikere og sentralisering.
Bar Hassan fra Follebu skal stemme for første gang