NRK Meny
Normal

#NRKbjeff

Femundløpet er et av Norges største langdistanse hundeløp og denne helga setter det sitt preg på fjellregionen i Sør-Trøndelag og Hedmark. NRK er med på moroa, men vi vil gjerne ha dine glimt også.

#NRKbjeff, montasje

Vi ønsker oss dine bilder.

Foto: NRK

Se hele galleriet under

Vinter, snø, bratte bakker og flate vidder. Kanskje stikker også sola fram når du får øye på et spann med 12 hunder som drar på en slede med en godt innpakket hundefører. I år er det 25 år siden det første Femundløpet ble arrangert. Fra utgangspunkt i Røros farer hundespannene fram.

Vi er på plass under hele løpet, og holder deg oppdatert på alt som skjer, men vi ønsker oss også dine glimt fra helgens hunde-bonanza.

 • Er du med som hundefører?
 • Er du handler?
 • Er du publikum?
 • Er du ute på egne eventyr med din firbente venn?

Det er to måter å dele dine bilder med oss på. Enten kan du publisere dem på Instagram og merke dem med #NRKbjeff, eller du kan sende en MMS med kodeord nrkbjeff til 1987.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ber om strenge straffer

  Aktor Helge Eidsvaag mener cannabisplantasjene i Odalen var så proffe at han ber om lange straffer for de tiltalte. Ifølge Glåmdalen la Eidsvag ned påstand om straff på mellom snaut fire og drøyt fire år i fengsel for de fire, som har erkjent å ha tatt del i dyrkingen.

 • Rumenere siktet for 50 lovbrudd

  To menn som trolig sto bak tre innbrudd i Kongsvinger i fjor er tatt, skriver Glåmdalen. Framgangsmåten var lik flere innbrudd i drammensområdet og politiet der har varetektsfengsla og sikta to rumenere for 50 lovbrudd fra mai 2016 til novemner 2017.

 • Vil ha samarbeid om kryss

  Nye veier vil samarbeide med Bane Nor om byggingen av ny kryssning mellom E6 og Dovrebanen sør for Brumunddal, ifølge Hamar Arbeiderblad. Krysset kan bli opptil 330. millioner dyrere uten samarbeid. Bane Nor har frist til 1. mars på å gi et svar.