NRK Meny
Strømsgodset-Kongsvinger, semifinale i cupen
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Semifinale NM i fotball, SIF-KIL

 • – Rosenborg må passe seg

  Rosenborg lover å yte alt i cupfinalen mot Kongsvinger. Trønderne er storfavoritter foran oppgjøret på Ullevaal 20.november. – Det er fort gjort å undervurdere et lag. Vi må kline til, sier tidligere RBK- og KIL-spiller Christer Basma.

  Arkiv kongsvinger strømsgodset, arkiv bodøglimt rbk pluss intervju
 • Ordføreren berømmer KIL

  – Det at det er mange spillere fra distriktet gjør at folk tar laget inn til seg, sier ordfører Sjur Strand i Kongsvinger etter at KIL er klare for cupfinale.

  Møter spillere og trener etter semi9finaletriumfen i Dramen. Noen på banen ondre på et treningssenter. Liv i brakka hvor folk kommer og klemmer. Blomster fra ordføreren.
 • Til Europa hvis de vinner finalen

  Kongsvinger IL må slå Rosenborg i cupfinalen for å kvalifisere seg for europacupspill. Reglene er endret slik at tapende finalist ikke lenger er kvalifisert, melder Dagbladet. Ifølge avisa har Kongsvingerspillerne trodd de var kvalifisert etter at finalebilletten var sikret.

  Feiring KIL
  Foto: Anders Nielsen / NRK
Arkiv kongsvinger strømsgodset, arkiv bodøglimt rbk pluss intervju
Møter spillere og trener etter semi9finaletriumfen i Dramen. Noen på banen ondre på et treningssenter. Liv i brakka hvor folk kommer og klemmer. Blomster fra ordføreren.
Strålende fremspill av Holter og perfekt bevegelse av Pålerud som tar ned ballen bak forsvaret og setter ballen i nota alene med keeper!

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar håndball

  Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.

 • Lastebil veltet på Dokka

  En lastebil har veltet over på siden på fylkesvei 33 ved Nordsinni på Dokka. Ingen skal være skadet. Politiet melder på Twitter at det er glatt på stedet. Bergingsbil er på vei og trafikken blir dirigert manuelt.

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK