NRK Meny
Strømsgodset-Kongsvinger, semifinale i cupen
Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Semifinale NM i fotball, SIF-KIL

 • – Rosenborg må passe seg

  Rosenborg lover å yte alt i cupfinalen mot Kongsvinger. Trønderne er storfavoritter foran oppgjøret på Ullevaal 20.november. – Det er fort gjort å undervurdere et lag. Vi må kline til, sier tidligere RBK- og KIL-spiller Christer Basma.

  Arkiv kongsvinger strømsgodset, arkiv bodøglimt rbk pluss intervju
 • Ordføreren berømmer KIL

  – Det at det er mange spillere fra distriktet gjør at folk tar laget inn til seg, sier ordfører Sjur Strand i Kongsvinger etter at KIL er klare for cupfinale.

  Møter spillere og trener etter semi9finaletriumfen i Dramen. Noen på banen ondre på et treningssenter. Liv i brakka hvor folk kommer og klemmer. Blomster fra ordføreren.
 • Til Europa hvis de vinner finalen

  Kongsvinger IL må slå Rosenborg i cupfinalen for å kvalifisere seg for europacupspill. Reglene er endret slik at tapende finalist ikke lenger er kvalifisert, melder Dagbladet. Ifølge avisa har Kongsvingerspillerne trodd de var kvalifisert etter at finalebilletten var sikret.

  Feiring KIL
  Foto: Anders Nielsen / NRK
Arkiv kongsvinger strømsgodset, arkiv bodøglimt rbk pluss intervju
Møter spillere og trener etter semi9finaletriumfen i Dramen. Noen på banen ondre på et treningssenter. Liv i brakka hvor folk kommer og klemmer. Blomster fra ordføreren.
Strålende fremspill av Holter og perfekt bevegelse av Pålerud som tar ned ballen bak forsvaret og setter ballen i nota alene med keeper!

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ingen skadd i kollisjon

  Ingen ble skadd, da to biler kolliderte på E6 på Vinstra søndag ettermiddag. En kom ut fra busslomme og kolliderte med sørgående bil. Det er mistanke om at fører av bilen som kjørte ut fra busslomme var ruset. Det blir tatt blodprøve av sjåføren.

 • Krever ulv fjernet fra beiteområder

  Der er sett ulv og ulvespor flere steder i Ringebufjellet. Statens Naturoppsyn – SNO, har bekreftet fakta. Nå krever leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Merete Furuberg (bildet), at ulvene må fjernes fra villreinområde og beiteprioriterte områder.

  Landsmøte i Norsk bonde-og småbrukarlag.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Ber om etterlønn

  Tidligere fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning ber om 200.000 kroner i etterlønn, skriver Østlendingen. Han trakk seg som fylkesordfører i januar etter varsler om upassende oppførsel. Fylkesordfører Arnfinn Nergård anbefaler fylkestinget å si ja.

  Tidligere fylkesordfører i Hedmark, Dag Rønning
  Foto: Hedmark fylkeskommune