NRK Meny
Normal

Se Hercules på Innlandsscenen

Det ble swingende boogie og rock´n´roll med Fåvang-bandet Hercules på Innlandsscenen.

Fra innlandsscenen 26.08.15

BOOGIEKVARTETT: Hercules, bestående av Vemund Moss, Tormod Haug, Simen Knuts og Lars Braastad, spiller fengende boogie og rock'n'roll. Programleder er Stein Schinstad.

Hercules er et boogie og rock`n`roll band fra Fåvang i Gudbrandsdalen. Bandet består av firkløveret Vemund Moss, Tormod Haug, Simen Knuts og Lars Braastad.

Bandets første skive Checkin' In, kom i 2001, deretter Licence To Rock i 2005 og Rockwaves i 2011.

Nå jobber Hercules med det som skal bli deres fjerde plate, med planlagt utgivelse i 2016.

Spilt rundt om i Europa

Licence To Rock og Rockwaves har fått gode anmeldelser i både nasjonal og internasjonal musikkpresse.

Låta «Rat Race» ble også inkludert på samle- cden «Gutta På Kur», utgitt av Finn Bjelke. Andre artister på plata er blant annet Foreigner,Thin Lizzy, Status Quo og ZZ-Top.

Foruten nesten å ha blitt covret av Status Quo, har Hercules spilt konserter i både Sverige, Tyskland, England,Nederland og Frankrike.

De har også delt scene med band som Nazareth, Blackfoot, Blackberry Smoke, Dr.Feelgood ,Quireboys,Dan Baird etc.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Alle hadde skrapt ruta

    Politiet i Elverum hadde i dag tidlig kontroll av om folk kjørte med isfrie ruter. Resultatet var oppløftende for alle de 59 som ble stoppet hadde brukt iskrapa godt.

  • Ny fysisk trener i KIL

    Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.

  • Åpnet for normal trafikk igjen

    Riksvei 3/25 er åpnet igjen for normal trafikk ved Terningmoen i Elverum etter at et kjørefelt har vært stengt på grunn av asfaltarbeid. Det har i morgentimene vært lange køer både til og fra Elverum.