NRK Meny
Normal

Se Fjos-debatten med landbruksministeren

Den sittende landbruksministeren møtte en tidligere landbruksminister til debatt. Se debatten mellom Jon Georg Dale (FrP) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) her.

Debatt mellom landbruksminister Jon Georg Dale (FrP) og Trygve Slagsvold Vedum, leder i Senterpartiet

Trygve Slagsvold Vedum (Sp), Reidar Kjæstad (NRK) og Jon Georg Dale (FrP).

De to møttes til duell i fjøset i Sør-Fron.

– Hadde lyst

Både Dale og Vedum hadde veldig lyst til å besøke fjøset på Ulberg gård og debattere landbruk. Du kan stille spørsmål i chatten på nettsida til NRK Fjos, eller bruke #nrkfjos på Twitter.

To uker denne høsten blir vi bedre kjent med dyra og livet i fjøset på Ulberg gård i Sør-Fron. Døgnet rundt følger vi dem, for å vise fram livet i fjøset med sine idylliske og hjerteskjærende sider.

##Møt noen av dem som bor på gården og i fjøset her

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Møteulykke i Vestre Slidre

    To kjøretøy er involvert i en møteulykke på E16 ved Kvåle i Vestre Slidre, melder politiet. Skadeomfanget er ikke kjent, nødetatene er på veg.

  • Ransaket MC-klubb i Stange

    Politiet har i ettermiddag ransaket lokalene til en motorsykkelklubb i Stange, der den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland var styremedlem til i går. Ifølge Hamar Arbeiderblad, skjer ransakingen i forbindelse med etterforskningen i drapssaken.

  • Vogntog sperrer vegen i Gausdal

    Det er redusert fremkommelighet på fylkesveg 255 i Øvre Svatsum i Gausdal på grunn av et vogntog som sperrer vegen. Berging er bestilt