NRK Meny
Normal

Se Fjos-debatten med landbruksministeren

Den sittende landbruksministeren møtte en tidligere landbruksminister til debatt. Se debatten mellom Jon Georg Dale (FrP) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) her.

Debatt mellom landbruksminister Jon Georg Dale (FrP) og Trygve Slagsvold Vedum, leder i Senterpartiet

Trygve Slagsvold Vedum (Sp), Reidar Kjæstad (NRK) og Jon Georg Dale (FrP).

De to møttes til duell i fjøset i Sør-Fron.

– Hadde lyst

Både Dale og Vedum hadde veldig lyst til å besøke fjøset på Ulberg gård og debattere landbruk. Du kan stille spørsmål i chatten på nettsida til NRK Fjos, eller bruke #nrkfjos på Twitter.

To uker denne høsten blir vi bedre kjent med dyra og livet i fjøset på Ulberg gård i Sør-Fron. Døgnet rundt følger vi dem, for å vise fram livet i fjøset med sine idylliske og hjerteskjærende sider.

##Møt noen av dem som bor på gården og i fjøset her

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Gulv i sauefjøs har kollapset

    Et gulv i et sauefjøs i Ringsaker har kollapset. Rundt 60 sauer har falt ned i møkkjelleren. Brannvesenet jobber med å redde ut dyra. Ingen personer har kommet til skade.

  • Badepark i Randsfjorden

    En badepark ute i Randsfjorden er snart fullfinansiert. Parken vil koste 2,4 millioner, men blir gratis å bruke. Planen er at den skal stå ferdig til Randsfjordfestivalen i august, sier Ole Henrik Pedersen i Randsfjordfestivalen.

  • Biffbanden tatt på Gjøvik

    «Biffbanden» som har herjet i Oppland er tatt. TV2-programmet Åsted Norge viste mandag bilder av to menn som stjeler storfekjøtt fra butikker i Øyer, Harpefoss og Fåvang. De skal ha stjålet 90 kilo indrefilet fra fem butikker i Oppland, skriver TV2.no.