NRK Meny
Normal

Savnet svenske var på afterski

En mann i 50-årene som ble meldt savnet på Trysilfjellet i ettermiddag dukket sjøl opp på hotellet sitt.

Trysilfjellet

Det

Foto: Trysil/skiinfo.no

Det ble satt i gang en leteaksjon etter at den svenske mannen ble meldt savnet av sin kompis.

Gikk på afteski

Klokka 19.25 melder politiet at mannen kom til rette på hotellet sitt, og politiet tok da en prat med mannen for å få klarhet i hva som har skjedd.

Det viser seg at mannen hadde vært på afterski, og batteriet på mobilen hadde gått tom for strøm slik at han ikke fikk gitt beskjed til kompisen.

Mannen ble sist sett klokka 15 på toppen av fjellet, og kompisen fryktet at det hadde skjedd noe da han ikke dukket opp som avtalt. De to skulle møtes da skiheisene stengte klokka 16.30, men mannen kom altså ikke.

Flere deltok i leteaksjon

Kompisen sa da ifra til skipatruljen, som lette etter mannen med flere snøscootere.

Et helikopter og letemannskaper fra frivillige organisasjoner var på vei til stedet for å delta i leting.


SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar tapte – Løke vist ut

  Storhamars håndballjenter tapte 25-34 borte mot Vipers i kveld. Heidi Løke fikk rødt kort. Tapet gjør at Storhamar med all sannsynlighet er ute av gullkampen i årets eliteserie.

 • Trafikkuhell på E16

  Det har vært to mindre trafikkuhell på E16 Kongsvinger, med flere involverte biler. Det er glatt på stedet. Noen involverte er blitt fraktet til legevakten og sjekkes for skader.

 • Lillehammer vant etter forlengning

  Lillehammer hockey vant ettermiddagens semifinalekamp mot Sparta 2-1. Kampen gikk til spilleforlengning. Seiersmålet ble satt inn av Mads Homdrom. Dermed leder både Lillehammer og Storhamar 2-0 i kamper, og ligger godt an til å få møtes i finalen.

  Lillehammer - Sparta
  Foto: Stein Schinstad / NRK