NRK Meny

Savnet sauesanker

 • Savnet funnet i god behold

  Den 63 år gamle mannen som var savnet i fjellområdene mellom Østre Slidre og Gausdal, er funnet i god behold. Han ble funnet av politihelikopteret og flydd frem til bilvei. Mannen var sliten, men uskadd.

 • Savnet sauesanker i Øystre Slidre

  Et helikopter er satt inn i letingen etter en 63 år gammel sauesanker som ble meldt savnet kl. 11.00 i dag i fjellområdene mellom Øystre Slidre og Gausdal. Han hadde på seg mørk jakke med gul refleksvest og grå skyggelue. Han er savnet i området ved Haldorbu.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bil i autovernet

  På riksvei 4 nord for Gran sentrum har en bil kjørt i autovernet. Det er ikke meldt om personskade. Berging er bestilt, det er litt trafikkproblemer på stedet, melder politiet.

 • Plaget NAV-ansatte

  En mann i begynnelsen av 40-åra er tiltalt for å ha plaget flere ansatte på NAV i Stange i en lengre periode. I følge tiltalen sendte han plagsomme og krenkende meldinger der han blant annet kaller opp de ansatte og andre i familiene deres.

 • TV2: Fraktet bort snø med blod

  Politiet tror den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland kan ha fraktet bort snø fra gårdsplassen for å fjerne blodspor. Politiets teori er at mannen i etterkant dumpet snøen på de to stedene det ble funnet blod som stammet fra Jemtland, ifølge TV2.