NRK Meny
Normal

Savnet polakk funnet

Den polske fjellturisten som ble meldt savnet i området rundt Snøhetta fredag morgen, er funnet i god behold.

 

 

 

20-åringen ble meldt savnet etter at han hadde kommet bort fra de to andre han var i følge med. Mannen er ikke fjellvant og var dårlig kledd, men var i godt behold da han ble funnet av redningsmannskapene ved 16-tiden fredag  ettermiddag.

Både luftambulanse og bakkemannskaper fra Røde Kors og et Sea King-helikopter ble satt inn i søket.

Kom bort fra hverandre

20-åringen var i følge med to kamerater. De hadde avtalt å møtes et sted på fjellet torsdag kveld, men kom bort fra hverandre. Politiet fikk meldingen klokka 10.10 fredag morgen fra en av polakkene som hadde tatt seg ned til bommen ved turisthytta Snøheim, og søket ble satt i gang.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre til sjekk etter trafikkulykke

    Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.

  • Dømt for grov voldtekt i Sverige

    En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.

  • Traktorbrann Austmarka

    En traktor har tatt fyr på Masterud i Austmarka. Traktoren er kjørt ut på et jorde for å unngå brann i omgivelsene, skriver politiet på twitter. Brannvesen og politi er på stedet.