NRK Meny
Laster kart, vennligst vent...

Savnet mann ved Koppang

 • Stor leteaksjon ved Koppang

  Det letes fortsatt etter 59-åringen som er savnet i området sørøst for Koppang. I tillegg til politiet er seks frivillige fra Røde Kors og fire som søker med hund, med i søket, ifølge operasjonsleder Marianne Brun. Et helikopter er også på vei.

 • Nye mannskaper inn i leteaksjon

  Nye mannskaper settes inn i leting etter den savnede mannen på Koppang. Politihelikopter kan også bli tatt i bruk. En mann i slutten av 50-åra har vært savnet siden han forlot hytta han og kona var på, litt over klokka åtte tirsdag morgen.

 • Mann savnet på Koppang

  Det har vært lett i hele natt etter en mann i slutten av 50-åra, som er savna i omådet Skånsjøen/Kjemsjøen på Koppang.Hjelpekorps, Sivilforsvaret og politi deltar i letingen. Siste kontakt med mannen var tirsdag morgen, da han forlot hytta han var i.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ras sperrer veien

  Et lite snøras har gått på riksvei 15 ved Bybergtunellen i Lom og sperrer veien. Ingen er tatt i raset. Det blir skiltet omkjøring. Politiet i Innlandet ber trafikanter om ikke å snu og skape farlige situasjoner i veibanen.

 • Lundby på tredjeplass

  Maren Lundby endte på tredjeplass i Oberstdorf. Det er hennes dårligste plassering denne sesongen. Sara Takanashi vant foran Daniela Irascho-Stolz. Lundbys lagvenninne Anna Odine Strøm kom på en finfin sjuendeplass, mens Silje Opseth ble nummer 18.

  Maren Lundby
  Foto: Anne Storaunet / NRK