NRK Meny
Laster kart, vennligst vent...

Savnet mann ved Koppang

 • Stor leteaksjon ved Koppang

  Det letes fortsatt etter 59-åringen som er savnet i området sørøst for Koppang. I tillegg til politiet er seks frivillige fra Røde Kors og fire som søker med hund, med i søket, ifølge operasjonsleder Marianne Brun. Et helikopter er også på vei.

 • Nye mannskaper inn i leteaksjon

  Nye mannskaper settes inn i leting etter den savnede mannen på Koppang. Politihelikopter kan også bli tatt i bruk. En mann i slutten av 50-åra har vært savnet siden han forlot hytta han og kona var på, litt over klokka åtte tirsdag morgen.

 • Mann savnet på Koppang

  Det har vært lett i hele natt etter en mann i slutten av 50-åra, som er savna i omådet Skånsjøen/Kjemsjøen på Koppang.Hjelpekorps, Sivilforsvaret og politi deltar i letingen. Siste kontakt med mannen var tirsdag morgen, da han forlot hytta han var i.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Pågrepet etter ran

  En mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak ranet av ei kvinne i 70-åra i Elverum lørdag kveld. Mannen er satt i arresten og vil blir avhørt mandag morgen.

  Laster Twitter-innhold
 • 21 varsel, Høgre innfører tiltak

  Høgre innfører ei rekkje tiltak etter å ha fått totalt 21 varsel fordelt på 12 personar om seksuell trakassering. Ti av varsla er mot Kristian Tonning Riise. Høgre opprettar òg eit utval, leidd av Henrik Syse, som skal vurdere handteringa av varsla.