NRK Meny
Normal

Savnet brudgom funnet

Kun ikledd kondomdress og barneski skulle brudgommen gå en kilometer tilbake til hytta. Han ble funnet 12 klilometer unna.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen skulle gå fra en kilometer fra Kroksjøen til Kuåsen, men endte opp i Mesnalia.

– Han skulle gå ca en kilometer i luftlinje langs ei skiløype, men kom aldri fram til hytta han skulle til, sier operasjonsleder Innlandet politidistrikt, Kjartan Waage.

Sammen med 6-7 kamerater hadde mannen vært på Kroksjøen ved Sjusjøen og kitet. Han skulle gå til hytta, som ligger på Kuåsen, på barneski, mens kameratene kjørte bilen en annen veg tilbake. Kameratene lette langs strekningen han skulle gå, uten å finne ham.

– Han ble funnet på ei hytte i Mesnalia etter å ha vært savnet i ca tre timer, sier Waage.

Det er ca 12 kilometer unna.

Røde Kors satte i gang leiting

Brøttum Røde Kors satte i gang leting etter mannen i 19-tida. Det har vært fint vær i området i dag, men de fryktet at det skulle bli kaldt for ham mot natta.

En scooter-patrule ble sendt ut for å leite i området mellom Kroksjøen og Kuåsen, men det var altså ikk der han var.

– Han har gått litt av en tur – i tillegg ikledd kondomdress og barneski, sier operasjonslederen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Anita Moen beste norske i Tjejvasan

    Anita Moen ble nummer 21 og beste norske kvinne, i 30 kilometer lange kvinnerennet Tjejvasan i Sverige idag. Katerina Smutna fra Tsjekkia vant rennet.

  • Sjåfør siktet for promillekjøring

    En av sjåførene som var innblandet i en ulykke på Stavsjø lørdag ettermiddag er siktet for promillekjøring og førerkortet er beslaglagt. Ingen av de 4 personene i bilene ble skadd. 2 biler var innblandet i ulykken.

  • Kumøkk og matavfall til biogass

    Fjellregionen interkommunale avfallsselskap (FIAS), vil produsere biogass for salg i regionen, skriver Østlendingen. Råstoffet er kumøkk og matavfall. Selskapet og eierkommunene skal undersøke potensialet.