NRK Meny
NM håndball, cupfinale herrer 2016: Elverum - Haslum HK.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Røde kort til Elverumspillere

Oppsummert

I kampen mellom Lillestrøm og Elverum 19. mars 2017 pådro hele fire Elverum-spillere seg rødt kort. Trener Michael Apelgren at det var med vilje for å ha «blanke kort» til sluttspillet starter.

 • Håndballforbundet ser på saken

  Norges Håndballforbund ser alvorlig på at Elverum Håndball pådro seg røde kort med vilje i kampen mot Lillestrøm, og varsler at de vil ta kontakt med klubben. Forbundet vil undersøke saken grundig.

 • – Ikke i nærheten av fair play

  Daglig leder Erik Henriksen i Elverum håndball har vanskelig for å forstå at trener Michael Apelgren med vilje ba fire spiller få rødt kort, og kaller det kynisk dersom det har skjedd. – Det er ikke noe i nærheten av fair play, sier han.

 • Fire røde kort med vilje

  Elverum spilte på seg fire røde kort med vilje i seriekampen mot Lillestrøm i går. De fire spillerne har røde kort fra før og må alle nå stå over den betydningsløse kampen mot Halden. Derimot er tilbake igjen til første kampen i sluttspillet.

 • Elverum knuste Lillestrøm

  Elverum vant eliteseriekampen i Håndball mot Lillestrøm med 30-22. Ved pause ledet Lillestrøm 12-13, men i andre omgang tok serievinneren over kampen. Romerikingene brukte nesten et kvarter før de scoret.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Bil på taket

  En bil har kjørt av vegen og havnet på taket i Amundrudveien på Jaren i Gran kommune. To personer er ute av bilen, men skadetomfanget er uvisst, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet.

 • Klager TV2 inn for PFU

  Fotballdommeren Svein-Erik Edvartsen klager TV2 inn for Pressens faglige utvalg. Det melder Medier24. Bakgrunnen skal være at Edvardsen mener at TV 2 har delt upublisert kildemateriale med Norges Fotballforbund.

  Svein- Erik Edvartsen, klubbdirektør i Lørenskog ishockey
  Foto: Knut Erik Solhaug / NRK