NRK Meny
NM håndball, cupfinale herrer 2016: Elverum - Haslum HK.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Røde kort til Elverumspillere

Oppsummert

I kampen mellom Lillestrøm og Elverum 19. mars 2017 pådro hele fire Elverum-spillere seg rødt kort. Trener Michael Apelgren at det var med vilje for å ha «blanke kort» til sluttspillet starter.

 • Håndballforbundet ser på saken

  Norges Håndballforbund ser alvorlig på at Elverum Håndball pådro seg røde kort med vilje i kampen mot Lillestrøm, og varsler at de vil ta kontakt med klubben. Forbundet vil undersøke saken grundig.

 • – Ikke i nærheten av fair play

  Daglig leder Erik Henriksen i Elverum håndball har vanskelig for å forstå at trener Michael Apelgren med vilje ba fire spiller få rødt kort, og kaller det kynisk dersom det har skjedd. – Det er ikke noe i nærheten av fair play, sier han.

 • Fire røde kort med vilje

  Elverum spilte på seg fire røde kort med vilje i seriekampen mot Lillestrøm i går. De fire spillerne har røde kort fra før og må alle nå stå over den betydningsløse kampen mot Halden. Derimot er tilbake igjen til første kampen i sluttspillet.

 • Elverum knuste Lillestrøm

  Elverum vant eliteseriekampen i Håndball mot Lillestrøm med 30-22. Ved pause ledet Lillestrøm 12-13, men i andre omgang tok serievinneren over kampen. Romerikingene brukte nesten et kvarter før de scoret.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK
 • NSB-kritikk på grunn av fulle tog

  Passasjerer kritiserer NSB etter at 1507-toget Lillehammer-Oslo var stappfullt fordi fem av ti vogner måtte settes inn på en annen strekning med driftsproblemer. Pressetalsperson Åge-Christoffer Lundeby i NSB erkjenner at de burde satt inn busser.

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.