NRK Meny
Normal

Riksvei 3 åpen etter møteulykke

To personer er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at en trailer fikk sleng på hengeren og kolliderte med en møtende personbil på riksvei 3.

Ulykke nord for Rena

TOTALVRAKET: To personer måtte hentes ut av kjøretøyet etter kollisjonen.

Foto: Arne Trolldalen / NRK

Ulykken skjedde like før kl. 08.30 tirsdag morgen nord for Rena ved Hovdmoen i Åmot.

– Vi fikk melding like før 08.30 om at en trailer har fått sleng på hengeren sin og truffet en personbil. Det var to personer i den møtende bilen, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Trond Sulen.

To personer satt fastklemt i personbilen. De er nå hentet ut.

– To luftambulanser er sendt til stedet. Tilstanden til de skadede er ukjent, men det skal være snakk om alvorlige personskader, sier Sulen.

Laster Twitter-innhold

Veien åpen igjen

Riksvei 3 er var sperret frem til kl. 13.30.

Politiet vet foreløpig ikke hvordan ulykken oppstod, men tror glatt veibane kan være en årsak.

.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Utforkjøring Trysil

    2 personer er sendt til legesjekk, etter utforkjøring på riksveg 25 i Grambolia ved Nybergsund. Ulykken skjedde litt før klokka 11.00. Vegen var stengt en periode, men er nå åpen igjen for trafikk.

  • Trailer veltet i Vang i Valdres

    På E16 ved Kvismoen i Vang i Valdres har en semitrailer kjørt i grøfta og veltet inn igjen i vegbanen. Ifølge politiet er det ikke meldt om personskade. Det er snøslaps på stedet og trafikken dirigeres forbi.

  • 89 kroner å kjøre Moelv-Kolomoen

    Det vil koste 89 kroner for lette kjøretøy å kjøre nye E6 mellom Kolomoen og Moelv, og mindre summer for deler av vegen. Det blir seks bomstasjoner med toveis innkreving, fra 2019 til 2034. Det skriver VG.