NRK Meny
Normal

Riksvei 3 åpen etter møteulykke

To personer er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at en trailer fikk sleng på hengeren og kolliderte med en møtende personbil på riksvei 3.

Ulykke nord for Rena

TOTALVRAKET: To personer måtte hentes ut av kjøretøyet etter kollisjonen.

Foto: Arne Trolldalen / NRK

Ulykken skjedde like før kl. 08.30 tirsdag morgen nord for Rena ved Hovdmoen i Åmot.

– Vi fikk melding like før 08.30 om at en trailer har fått sleng på hengeren sin og truffet en personbil. Det var to personer i den møtende bilen, sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Trond Sulen.

To personer satt fastklemt i personbilen. De er nå hentet ut.

– To luftambulanser er sendt til stedet. Tilstanden til de skadede er ukjent, men det skal være snakk om alvorlige personskader, sier Sulen.

Laster Twitter-innhold

Veien åpen igjen

Riksvei 3 er var sperret frem til kl. 13.30.

Politiet vet foreløpig ikke hvordan ulykken oppstod, men tror glatt veibane kan være en årsak.

.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl