Rever leker på trampoline

Ine Hegsvold i Furnesåsen hørte ukjente lyder utenfor huset sitt i natt. Da hun så ut av stuevinduet, oppdaget hun tre ungrever som lekte med en fotball på trampolina i hagen!

Ine Hegsvold i Furnesåsen hørte ukjente lyder utenfor huset sitt i natt, og da hun så ut av stuevinduet, oppdaget hun tre rever som lekte med en fotball på trampolina i hagen!

To rever leker på trampoline.

– Jeg fikk ikke sove i natt, og ble sittende oppe. Ved fire-tida hørte jeg lyder ute. Først trodde jeg det var kattene, men da jeg gikk ut på terrassen, så jeg tre ungrever som lekte med en fotball på trampolina, forteller Ine Hegsvold (41) om den uvanlige opplevelsen.

Jeg løp og hentet mobilen, men da jeg kom ut igjen, hadde den ene kommet seg ut. Men jeg fikk tatt bilder og video av de to andre, sier Ine.

Hun bor i landlige omgivelser ovenfor Gålås-krysset øverst i Furnesåsen i Ringsaker, men har aldri opplevd noe liknende. Hun vet heller ikke om noe revehi i nærheten.

Rever på trampoline i Ringsaker

Revene hadde problemer med å finne veien ut igjen.

Foto: Ine Hegsvold

Nattlig reveaction

De tre nysgjerrige ungrevene hadde kommet seg inn på trampolina gjennom åpningen i sikkerhetsnettet..

– Men etter å ha lekt litt med ballen, kom de ut og løp til alle kanter. Den ene stakk mot huset med meg etter og ble borte. Men da jeg satte meg på terrassen for å få igjen pusten, kom den jammen etter, gikk bort til verandadøra og kikket inn. Så det var action i natt! Ikke noe kjekt da vi har tre katter vi gjerne vil beholde. De rømte jo, men har heldigvis kommet tilbake, sier Furnes-kvinnen.

Ine Hegsvold, Furnes

Ine Hegsvold: – Må rengjøre trapolina før den kan brukes igjen.

Foto: Privat

Og før trampolina kan brukes av datteren på 12, må den rengjøres.

– Ja, de har gjort fra seg og grisa til, vet du! humrer Furnes-kvinnen.