NRK Meny
Aktor Lars Rune Ringvik og forsvarer Svein-Olav Bøen
Foto: Marianne Duun Malmo / NRK

Rettssak overgrepstiltalt tannlege

Oppsummert

En tannlege fra Gudbrandsdalen er tilalt for samleie med en pasient og seksuell handling med noen som ikke har gitt samtykke.

Les: Flere saker

 • Tannlege dømt

  En tannlege fra Gudbrandsdalen er dømt til ett år og sju måneder i fengsel for overgrep mot flere pasienter. Han skal ha hatt samleie på tannlegekontoret og forsøkt å skaffe seg seksuell omgang med til sammen fire pasienter.

 • Aktors påstand: ett år og ni månder

  Aktor la ned påstand om ett år og ni måneders fengsel for tannlegen som er tiltalt for å ha utnyttet stillingen sin for å skaffe seg sex. Strafferammen på paragrafen mannen i 70-årene er tiltalt etter er seks år.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fjøs har kollapset i Åsmarka

  Taket til et fjøs med over 100 storfe har kollapset i Åsmarka i Ringsaker. Det er uklart hvor mange dyr som har overlevd. Det pågår evakuering av dyra.

  Kart Åsmarka
 • – Listhaug må gå

  Hilde Ekeberg fra Oppland KrF og sentralstyremedlem i partiet, sier Erna Solberg nå må ta ansvar som regjeringssjef og rydde opp. Ekeberg mener KrFs vedtak om mistillit er riktig. – Listhaug har gått over streken, sier hun.

  Hilde Ekeberg
 • Einar Busterud vil ha fire nye år

  Hamarordfører Einar Busterud ønsker fire nye år som ordfører i Hamar. På årsmøtet i By- og bygdelista i kveld gjorde han det klart at han stiller seg til disposisjon for en ny periode.

  Einar Busterud, tidligere ordfører i Hamar
  Foto: Knut Sveen / NRK