NRK Meny

Redningsaksjon Grotli

 • Nederlenderne nede fra Vulustrupen

  Laster Twitter-innhold
 • 800 meter fra nederlenderne

  – Været er fortsatt vanskelig, og det kan ta tid før vi er framme til de 13 nederlenderne, sier operasjonsleder Hallgrim Ous.

  Han forteller at snøskuterpatruljene nå er rundt 800 meter unna. Redningsaksjonen pågår nord for Grotli.

  Røde Kors ved Grotli
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Snøskuterne nesten framme

  Snøskuterpatruljen har klart å komme seg inn i området og er omtrent 1,5 kilometer fra der nødmeldingen fra de 13 nederlenderne ble utløst, melder politiet. Det er svært mye løssnø og vanskelige forhold i området under redningsaksjonen ved Grotli.

  Laster Twitter-innhold
 • Var på organisert tur

  Nederlenderne som er savnet ved Grotli var på tur med en friluftslivsforening som arrangerer turer, ifølge den nederlandske tv-kanalen NOS. Ifølge politiet la de 13 nederlenderne ut på trugeturen på søndag, og skulle avslutte turen i morgen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Avviser sykehus-søksmål

  Hedmarken tingrett har avvist Sykehuset Innlandets søksmål mot røntgenleverandøren Unilab fordi saken er foreldet. Sykehuset mente Unilab burde betale boten sykehuset fikk etter at en pasient døde, skriver HA.

 • Lokale spillere i Europaligaen

  Både Vegar Eggen Hedenstad fra Elverum og Anders Trondsen fra Lillehammer er med fra start når Rosenborg møter Zenit i Europaligaen fra klokka 19. Følg kampen her.

 • – Respektløs takling

  L.I.K.-trener Mikael Kvarnström sier alle spillere gjør feil, men at taklingen av Emil Nyhus i gårsdagens kamp mot Stavanger var «litt respektløs». Nyhus ble sendt på sykehus med alvorlig hjernerystelse. Han sier det blir opp til disiplinærutvalget å vurdere saken videre.

  Mikael Kvarnström
  Foto: Alexander Nordby / NRK