NRK Meny
Normal

Rått liveband fra UKA Lillehammer

NRK sender live fra UKA Lillehammer, som arrangeres av studentene ved Høgskolen i Lillehammer. Se nett-TV kl. 20.00 fra Kulturhuset Banken!

NRK sender live fra UKA Lillehammer, som arrangeres av studentene ved Høgskolen i Lillehammer.

På scenen står Tuba Tuba, et liveband med "uforutsigbare konserter bestående av energisk improvisasjon, epileptisk lys, overraskende coverlåter og et tilsynelatende endeløst regn av konfetti" ifølge egenreklamen.

Tuba Tuba ga ut sin debutplate "Alt forandres" i 2013, og har siden spilt på mange festivaler og scener i Oslo.

Bandet kommer fra Oslo og har seks medlemmer.

Lang student-tradisjon i Lillehammer

UKA Lillehammer er en årlig kulturfestival arrangert av studentene, og har tradisjoner tilbake til 1993. I år er det både konserter, skidag og foredrag. UKA foregår 7.- 12. mars.

UKA har et budsjett på en halv million kroner og har engasjert 9 artister på i alt 5 konserter. Til sammen er det 35 ulike arrangementer.

Nesten 70 personer er involvert i UKA-TV.

Nordens største student-TV-produksjon

– UKA-TV er nordens største student-TV-produksjon, der vi virkelig kan teste alt og gjøre absolutt hva man vil, sier Sandra Halleraker, som er student ved Produksjons- og prosjektledelse ved HIL.

– Her får vi låne skolens utstyr og lokaler, men helt uten lærere og veiledere tilstede. Det er nettopp dette som gjør denne produksjonen så spennende og unik, sier hun.