NRK Meny
Normal

Råsterk opphenting av Elverum

Det så lenge mørkt ut for Elverums håndballherrer i kveldens kamp i mesterligaen. Men en fantomomgang etter pause reddet uavgjort og et poeng.

Elverum håndball

HÅNDBALLTHRILLER: Elverum klarte å sikre seg et poeng hjemme mot rumenske Baia Mare, etter å ha ligget under med fem mål til pause. Bildet er fra en tidligere kamp.

Foto: Trond Ivan Hagen / NRK

Elverums håndballherrer lå lenge bakpå mot rumenske Baia Mare på hjemmebane i Champions League søndag.

Rumenerne ledet 14-9 til pause, og et stykke ut i andre omgang ledet de med seks mål.

Men så startet hjemmelaget en råsterk opphenting. Plutselig sto det 24-24, og det kokte i arenaen.

Tre minutter før slutt ledet Elverum 27-26 og hjemmefansen øynet for alvor mulighet for seier. Men bortelaget fra Romania hadde langt fra gitt opp, og tok tilbake ledelsen i det som ble noen svært dramatisk sluttminutter.

Det så ut til å gå mot tap, da André Lindboe med få sekunder igjen av kampen hoppet inn fra venstrekanten. Fra skrå vinkel klarte han å skyte ballen mellom beina på keeper og i mål, til 28-28. Dermed fikk Elverum uavgjort og et poeng.

Selv om det ikke ble seier kan man iallfall slå fast at publikum fikk en real dose spenning og underholdning!

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil ha ski-NM til Lillehammer

  Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om
  å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.

 • Alle hadde skrapt ruta

  Politiet i Elverum hadde i dag tidlig kontroll av om folk kjørte med isfrie ruter. Resultatet var oppløftende for alle de 59 som ble stoppet hadde brukt iskrapa godt.

 • Ny fysisk trener i KIL

  Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.