NRK Meny
Normal

Politiet etterlyser mann og kvinne i forsvinningssak

I forbindelse med leteaksjonen etter Vidar Gundersen fra Hamar ønsker politiet nå å komme i kontakt med en mann og en kvinne.

Leteaksjon Løten

LETEAKSJON: Politiet har får bistand av hjelpeorganisasjoner og redningshunder, i leteaksjonen etter den savnede mannen fra Hamar. Mannen ble sist sett i Løten-området lille julaften.

Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK

Vidar Gundersen (53) ble sist sett kjørende alene i en bil på Militærveien i Elverum ved 14-tida den 23. desember.

Han ble meldt savnet av sin familie den 2. januar.

Ønsker kontakt

Bilen han kjørte ble funnet i grøfta, og politiet tror at mannen kan ha gått ut i skogen etter utforkjøringen.

Vidar Gundersen

SAVNET: Vidar Gundersen ble meldt savnet den 2. januar. Han ble sist sett lille julaften på Militærveien mellom Elverum og Løten.

Foto: Privat

Nå ønsker politiet kontakt med en mann og en kvinne. De var ikke i følge. Politiet har fått opplysninger om en mann som gikk langs Østre Skogbygdveg ved Rennebu i Løten den 23. desember ved 16.30-tida.

Mannen hadde ikke refleks, gikk med hendene i lomma, så tynnkledd ut og gikk i retning Østre Skogbygd, skriver politiet i en pressemelding.

Politiet har ikke noe sikkert grunnlag for å si om dette kan ha vært den savnede mannen, men ønsker å få dette undersøkt og ber mannen eller de som har sett ham om å kontakte politiet.

Kvinne med hund

De ønsker å komme i kontakt med en kvinne som gikk tur med en huskylignende hund på samme vei i samme tidsrom.

Tirsdag gikk politiet ut med navn og bilde av den savnede mannen. Vidar Gundersen er 53 år, 182 cm høy, slank, har blå øyne og mørkeblondt kort hår.

Det er søkt i området i flere dager, men foreløpig uten resultat. Blant annet har flere hunder fra Norske Redningshunder deltatt i søket.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Hjemmeran i Elverum

    I går kveld kl 22.15 ble en person utsatt for ran i boligen sin i Sven Morens Veg i Elverum. Den fornærmede ble truet, og det ble tatt gjenstander fra huset. Gjerningsmannen er beskrevet som en mann i 30-årene, og snakket norsk. Politiet ønsker tips.

  • Overlegen seier til Lundby

    Maren Lundby viste nok en gang glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med hele 30,2 poeng ned til Yuki Ito.

  • Lundby i ledelsen

    Maren Lundby fra Kolbu fortsetter å imponere, og leder etter første omgang i dagens verdenscuprenn i hopp. Hun fikk trekk av dommeren etter en ustø landing, men leder likevel med 7 poeng.