NRK Meny
Normal

Etterlyser bilfører etter ulykke

Ei kvinne og to barn ble sendt til sykehus etter ei trafikkulykke på Brandval søndag kveld. Nå etterlyser politiet føreren av den andre bilen.

Bilulykke Brandval

Det skal ikke ha vært fysisk kontakt mellom bilene, men føreren av ulykkesbilen har forklart at den lyseblå bilen kom såpass langt over i hennes kjørefelt at hun måtte foreta en brå unnamanøver, og da hun skulle rette opp ved å svinge motsatt veg gikk bilen rundt.

Foto: Odd Ragnar Lund

Den kvinnelige føreren av ulykkesbilen og de to barna skal ikke ha fått alvorlige skader etter at bilen deres rullet rundt, opplyser politiet.

Ulykka skjedde da de møtte ei lyseblå stasjonsvogn på veg nordover på fylkesveg 390 ved Brandval i Kongsvinger.

– Føreren av ulykkesbilen har forklart at den lyseblå bilen kom såpass langt over i hennes kjørefelt at hun måtte foreta en brå unnamanøver, og da hun skulle rette opp ved å svinge motsatt veg gikk bilen rundt, opplyser politiet.

Det skal ikke ha vært fysisk kontakt mellom bilene, og politiet er ikke sikre på om føreren av den lyseblå bilen merket uhellet i det hele tatt.

– Så når vi etterlyser vitner og føreren av den andre bilen, er det først og fremst for å få klarhet i hendelsesforløpet, sier politiet.

Vegen er nå ryddet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND