NRK Meny
Normal

Pinte ihjel kanin på fest

Flere tenåringer fra Biri blir i dag avhørt av politiet etter at de skal ha moret seg ved å pine ihjel en kanin på fest.

Det skriver avisa Oppland Arbeiderblad i dag. Guttene skal ha kjøpt kaninen på en dyreforretning på Gjøvik like før festen starta.

Brukte kaninen som fotball

Etter at guttene kjøpte kaninen på dyreforretningen tok de den med seg til Furuparken på Biri. Kaninen skal ha blitt putta i en boks og deretter blitt brukt som fotball som ungdommene sparken mellom seg.

Etterpå skal den ha blitt slept etter en moped. Det er en av versjonene om hva som skjedde med kaninen som de fulle tenåringsguttene moret seg med i parken en lørdagskveld.

- Oppspinn, sier er gutt som var med på festen til Oppland Arbeiderblad. Men han innrømmer at kaninen ble trampet ihjel.

Anmeldte forholdet

Minst fire tenåringsgutter skal ha vært med på moroa. Forholdet ble anmeldt av en person som ikke vil akseptere en slik oppførsel. Ungdommene sjøl skal ha angret mye etter festen forteller ungdommer til Oppland Arbeiderblad.

Pål Leonardsen ved Vestoppland politidistrikt bekrefter overfor avisa at saken er anmeldt. De første guttene skal bli avhørt i dag.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bil på taket ved Skreifjellet

    En bil har havnet på taket på fylkesvei 33 ved Skreifjella rett sør for Falkentunnelen. En person var i bilen men vedkommende kom seg ut ved egen hjelp. Politiet melder om få trafikkale problemer.

  • Fengsel for å ha slått kona si

    En mann i 30 årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i 10 måneder etter å ha slått kona si. Kvinnen ble slått flere ganger i ansiktet og fikk blant annet sprukket trommehinne. Hun fryktet for livet sitt og rømte til en nabo.

  • Leter etter brannårsaken

    Politiet fortsetter i dag etterforksningen for å finne årsaken til brannen fredag på Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten der to ansatte omkom. Leder i etterforskingsseksjonen hos politiet i Gjøvik, Siv Opsahl sier det blir en vanskelig oppgave, men at politiet vil bruke den tida som trengs. I morgen vil KRIPOS bistå etterforskingen.