NRK Meny
Normal

Pinte ihjel kanin på fest

Flere tenåringer fra Biri blir i dag avhørt av politiet etter at de skal ha moret seg ved å pine ihjel en kanin på fest.

Det skriver avisa Oppland Arbeiderblad i dag. Guttene skal ha kjøpt kaninen på en dyreforretning på Gjøvik like før festen starta.

Brukte kaninen som fotball

Etter at guttene kjøpte kaninen på dyreforretningen tok de den med seg til Furuparken på Biri. Kaninen skal ha blitt putta i en boks og deretter blitt brukt som fotball som ungdommene sparken mellom seg.

Etterpå skal den ha blitt slept etter en moped. Det er en av versjonene om hva som skjedde med kaninen som de fulle tenåringsguttene moret seg med i parken en lørdagskveld.

- Oppspinn, sier er gutt som var med på festen til Oppland Arbeiderblad. Men han innrømmer at kaninen ble trampet ihjel.

Anmeldte forholdet

Minst fire tenåringsgutter skal ha vært med på moroa. Forholdet ble anmeldt av en person som ikke vil akseptere en slik oppførsel. Ungdommene sjøl skal ha angret mye etter festen forteller ungdommer til Oppland Arbeiderblad.

Pål Leonardsen ved Vestoppland politidistrikt bekrefter overfor avisa at saken er anmeldt. De første guttene skal bli avhørt i dag.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ammekyr stengt inne

    Totalt ti ammekyr er stengt inne i fjøset som har rast sammen. fire av dem sitter fast. Det er tyngden av snøen som er årsaken til at fjøset har rast sammen.

  • 20-åring dømt til 10 års fengsel

    Eidsivating lagmannsrett har dømt en 20-åring fra Hamar til fengsel i 10 år for seksuelle overgrep mot 39 jenter. Det skriver HA. Det er ett år mer enn i tingretten. Han er dømt for både fysiske overgrep og overgrep via nettet. Les alt om saken her.