NRK Meny
Normal

Hus i Barnehagejulegata 1–4 til salgs

Leter du etter hus i Stange på Finn.no, finner du barnehagebarnas egne pepperkakehus til salgs. Fulle av spennende og uvanlige fasiliteter. Eiendomsmegler1 syntes husene fortjente både prospekt og annonsering.

Pepperkakehus til salgs

Pepperkakehusene ligger til salgs på de vanlige eiendomssidene på Finn.no. Bud mottas.

Foto: skjermdump fra finn.no

«4 stk. eneboliger av ulik utførelse – her er alt fra tidsriktig funkisbolig, til det mer tradisjonelle. Boligene fremstår solide, og med vakre utsmykninger. Det er usikkert hvor godt enkelte av husene holder på varmen, men de skulle passe ypperlig for store og små nissefamilier.»

Slik lyder deler av annonsen under Eiendom/Bolig til salgs/Hedmark/Stange på Finn.no.

Bitte små byggherrer

Det er barna i fire barnehager i Stange som er byggherrer og salgssummen skal gå til dem. Interesserte kjøpere kan legge inn bud på pepperkakehusene fram til neste fredag.

Alle ungene har tegnet hvert sitt pepperkakehus, sånn de så for seg at det kunne bli. Så har hver av de fire barnehagene valgt ut en arkitekttegning og bygget et ekte hus. Hanne Line Bergstrøm synes det var en kjempegod idé å selge pepperkakehusene på samme måte som vanlige hus.

– Det var stor jubel da vi sa vi skulle lage et kjempestort pepperkakehus og at det skulle stilles ut, sier Hanne Line Bergstrøm.

Barnehagebarn i Stange selger pepperkakehus på Finn

Stolte byggherrer er barna i Navneberget barnehage, Enerhaugen barnehage, Læringsverkstedet barnehage og Kausvol Gardsbarnehage.

Foto: Arne Trolldalen

Tid til å være kreativ

Eiendomsmegler Glenn Kristen Strand hadde ideen til å legge pepperkakehusene ut til salgs sammen med andre hus og leiligheter i Stange. De har laget prospekter med beskrivelse av husene, tomtene og beliggenheten.

– Når det er litt stille i boligmarkedet, sånn som det er i desember, så blir du litt kreativ da, sier han.

Eiendomsmeglerfirmaet synes det er morsomt å gjøre noe for barnehagene, både fordi det er de som sørger for at foreldrene kan være på jobb og fordi de har litt begrensede budsjetter.

– Vi kan ikke garantere at vi får inn så veldig mye penger, men alle monner drar og dette er vårt bidrag. Og så er det jo veldig julete da, sier han.

Glenn Kristen Strand

Eiendomsmegler Glenn Kristen Strand kikker gjennom annonsen før den kommer ut på Finn.no.

Foto: Frode Meskau

Håper på budkrig

Det er laget budskjemaer for hvert av de fire husene og interessenter kan legge inn bud fram til neste fredag klokka 12. Da er det den med høyest bud som får kjøpe huset. Men fram til da, håper meglerne på budkrig.