NRK Meny
Normal

Påskehjemfart i kø

Mange skal hjem fra påskeferie i dag og Statens vegvesen regner med det kan tette seg til flere steder.

E6

Etter at det har vært mye kø på E6 i dag, meldes det klokka 18 søndag kveld at det nå er grei flyt i trafikken på E6 sør for Hamar, retning Tangen.

Men verre er det lenger nord på E6, ved Tretten. Der starter køen ved veiarbeidsområdet. Ifølge tips går det sakte helt ned mot Mjøsbrua.

Rv4

Ifølge tips er det nå bedre flyt i trafikken på Rv 4 fra Mjøsbrua mot Gjøvik.

Rv3

Det er saktegående trafikk på Rv 3 fra Elverum og ned mot Kalsveen, ifølge tips. Også fra Rv 3 nord for Elverum meldes det om saktegående køer.


Følg påsketrafikken på vegvesenets nettsider

Påkjøring Rv 3 til E6 åpnet

Påkjøringa fra Rv 3 i Hedmark til E6 ved Kolomoen er nå åpnet. Tidligere var krysset stengt for å begrense trafikken inn mot E6. Politiet anbefaler fremdeles reisende fra Østerdalen mot Oslo å benytte seg av Fv 24 om Skarnes og Rv 2 om Kløfta.


SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Moelv sentrum

    Tre personer er kjørt til legevakt for sjekk etter et sammenstøt mellom to biler i Moelv sentrum torsdag ettermiddag. Det er trafikkdirigering på stedet, ifølge politiet.

  • Tre til sjekk etter trafikkulykke

    Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.

  • Dømt for grov voldtekt i Sverige

    En 19 år gammel kvinne og to menn på 22 år fra Eidskog og Sør-Odal er dømt for grov voldtekt i Sverige, skriver Glåmdalen. Det var i slutten av juli at de tre oppsøkte en mann på gaten i Charlottenberg, og tvang ham til å bli med på en biltur. Offeret ble kjørt til et skogholt der han ble utsatt for grov vold og voltekt. De tre personene ble dømt i Karlstad tingrett i midten av oktober.