NRK Meny
Normal

Påskehjemfart i kø

Mange skal hjem fra påskeferie i dag og Statens vegvesen regner med det kan tette seg til flere steder.

E6

Etter at det har vært mye kø på E6 i dag, meldes det klokka 18 søndag kveld at det nå er grei flyt i trafikken på E6 sør for Hamar, retning Tangen.

Men verre er det lenger nord på E6, ved Tretten. Der starter køen ved veiarbeidsområdet. Ifølge tips går det sakte helt ned mot Mjøsbrua.

Rv4

Ifølge tips er det nå bedre flyt i trafikken på Rv 4 fra Mjøsbrua mot Gjøvik.

Rv3

Det er saktegående trafikk på Rv 3 fra Elverum og ned mot Kalsveen, ifølge tips. Også fra Rv 3 nord for Elverum meldes det om saktegående køer.


Følg påsketrafikken på vegvesenets nettsider

Påkjøring Rv 3 til E6 åpnet

Påkjøringa fra Rv 3 i Hedmark til E6 ved Kolomoen er nå åpnet. Tidligere var krysset stengt for å begrense trafikken inn mot E6. Politiet anbefaler fremdeles reisende fra Østerdalen mot Oslo å benytte seg av Fv 24 om Skarnes og Rv 2 om Kløfta.


SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • En til sykehus etter kollisjon

  En person er kjørt til sykehus etter en kollisjon på Nordsinni, skriver Oppland Arbeiderblad. To biler har kollidert og tre personer er involvert i ulykka.

  Brannvesenet er på stedet og dirigerer trafikken forbi.

 • Ulykke langs fv 33 i Nordsinni

  Nødetater er på veg til Nordsinni der det har vært en trafikkulykke.

  Laster Twitter-innhold
 • – Tiltaltes må frifinnes

  – Mannen som er tiltalt for en overfallsvoldtekt må frifinnes, sier hans forsvarer Nils Christian Nordhus. Mannen er tiltalt for å ha voldtatt en kvinne i Trysil i mars i år, men har hele tiden nektet straffskyld.