NRK Meny
Normal

Par i 70-åra funnet døde i campingvogn

En mann og en kvinne i 70-åra fra Hedmarken er funnet døde i en campingvogn i Valdres. Dødsfallene etterforskes som en ulykke.

Mann og kvinne funnet døde i campingvogn

I denne campingvogna ble et ektepar i 70-åra funnet omkommet.

Foto: Jorunn Vang

Paret i 70-åra var på campingferie på Golsfjellet.

De ble meldt savnet av sin nærmeste familie mandag ettermiddag etter at de ikke hadde gitt lyd fra seg siden torsdag i forrige uke.

Politiet rykket ut og søkte langs fylkesvei 51 der de etter ganske kort tid fant bilen og campingvogna til det savnede paret mandag ettermiddag.

Funnet i campingvogna

Kristoffer Magnus Tessem, politiet i Valdres

Lensmann i Valdres, Kristoffer Magnus Tessem sier politiet behandler dødsfallene som en ulykke.

Foto: Jorunn Vang

– I campingvogna ble paret dessverre funnet omkommet, sier lensmannen i Valdres, Kristoffer Magnus Tessem.

Dødsfallene etterforskes som en ulykke.

– Men for å finne årsakssammenhengen har vi gjort kriminaltekniske undersøkelser og begge de avdøde er sendt til obduksjon, sier Tessem.

Ikke skjedd noe kriminelt

Årsaken til ulykken er ennå uklar. Politiet jobber ut i fra flere mulige teorier, men sier de utelukker at det har skjedd noe kriminelt.

Campingvogn hvor et par i 70-åra ble funnet omkommet

Politiet jobber med å finne årsaken til at ekteparet omkom i campingvogna si.

Foto: Jorun Vang

– Vi har ingen konkret teori akkurat nå, men det er gjort kriminaltekniske undersøkelser og der er det ikke funnet noe som tyder på at det har skjedd noe straffbart, sier Kristoffer Magnus Tessem.

Campingvogna er fra 1980-tallet. Den ble fraktet ned fra fjellet av politiet mandag.

Avventer obduksjon

Det har tidligere skjedd ulykker med gass i campingvogner og campingbiler og det er en av teoriene politiet nå jobber med. Tessem opplyser at takluka på campingvogna sto åpen da politiet fant den.

– Vi avventer de foreløpige obduksjonsrapportene og må jobbe videre ut i fra dem. Ellers vil det bli gjort flere undersøkelser av campingvogna, sier Tessem.

Politiet regner med å få den foreløpige obduksjonsrapporten i løpet av onsdag.

Laster kart, vennligst vent...

Paret var på campingtur på Golsfjellet da de ble meldt savnet og så funnet omkommet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Nye søk i Jemtlandsaken

  I går søkte politiet på nytt i området i Brumunddal der det tidligere ble funnet blodspor etter den drepte Janne Jemtland. Det skriver Ringsaker Blad. Ifølge avisa søkte politiet ved elva som ligger et steinkast unna blodfunnene.


 • To turistar redda ut av Rondane

  Ei snøskuterpatrulje frå Norges Røde Kors Hjelpekorps har henta ut to menn frå fjellet som hadde problem med å ta seg ned att på eigehand. Aksjonen starta rundt klokka 18.40 i ettermiddag, og båe skal vera i god form. Mennene vart henta ut frå Eldabu aust for Rondablikk.

 • Gangnes vil tilbake

  Skadeforfulgte Kenneth Gangnes trosser de medisinske rådene, og har bestemt seg for å gjøre et siste comeback i hoppbakken. Det melder NTB. Det er fjerde gang hopperen fra Kolbukameratene kjemper seg tilbake fra korsbåndsskade. Operasjonen i november var vellykket, og totningen ser for seg å være tilbake på ski til høsten.

  Nyoperert Kenneth Gangnes hjemme på Lillehammer
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK