NRK Meny
Normal

Påkjørt av traktor på Flisa – hardt skadd

En mann i 60 årene er alvorlig skadd etter å ha blitt påkjørt av en traktor på Flisa i Åsnes kommune i Hedmark.

– Mannen, som var fotgjenger, ble påkjørt av en traktor, sier operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Trond Sulen til NTB.

Politiet ble varslet om ulykken klokken 20.38 som fant sted på riksvei 2 i Flisa sentrum.

Mannen ble kjørt bort fra ulykkesstedet i ambulanse, ble deretter overlevert til luftambulanse på Kirkenær, og er nå fløyet til Ullevål sykehus, alvorlig skadd, opplyser politiet.

Veien var en periode stengt etter ulykken, men ble ved 22.30-tiden åpnet for trafikk.

Operasjonsleder Therese Bylterud opplyser mandag morgen til NRK at føreren av traktoren er en mann i 40-åra, og fotgjengeren en mann i 60-åra. Han er ikke fra distriktet. Det er ikke mistanke om kjøring kjøring i ruspåvirket tilstand.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre biler i samme uhell

    På fylkesveg 36 ved Gammemoen i Gran var tre biler innblandet i et uhell. En bil stoppet for fotgjengere. Bilen bak klarte ikke stoppe og kjørte i bilen foran. Bil i motgående felt kolliderte med bilen som stoppet for fotgjenger. Ingen personskader.

  • Maren Skjøld med på OL-bronselaget

    Alpinisten Maren Skjøld fra Gjøvik er med på laget som vant bronse i nattens lagkonkurranse. Hun er reserve på laget, og vil også få utdelt medalje etter den historiske seieren. Norge har nå 38 pallplasser under OL.