NRK Meny
Normal

Pågrep nok en øl-raner

Midt på dagen i dag ble den andre av de to øl-ranerne i Elverum tatt av politiet.

Mannen ble pågrepet hjemme hos seg sjøl i Elverum uten dramatikk ved 12-tiden i dag. Politiet har lett etter mannen etter at han og en annen mann truet ansatte med slegge da de skulle stjele øl i en butikk i Elverum i går kveld.

Skulle stjele øl

Det var ved 21.30-tiden mandag kveld at de to mennene dukket opp i Rimi-butikken i Gamle Trysilveg i Elverum. De to forsøkte å stjele øl, men ble oppdaget av de ansatte. Da sprang den ene ut etter en sleggelignende gjenstand som de truet betjeningen med. Deretter stakk i de av med en del øl.

De ansatte ble ikke fysisk skadd i "ranet".

Begge pågrepet

Ved halv to tida natt til mandag ble en av mennene, en elverumsing i midten av 20-årene pågrepet i Elverum sentrum. Han var svært beruset. Siden hendelsen ble videofilmet hadde politiet godt håp om å også finne den andre mannen. Han ble pågrepet uten dramatikk hjemme hos seg selv i Elverum midt på dagen tirdag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.