NRK Meny
Normal

Pågrep nok en øl-raner

Midt på dagen i dag ble den andre av de to øl-ranerne i Elverum tatt av politiet.

Mannen ble pågrepet hjemme hos seg sjøl i Elverum uten dramatikk ved 12-tiden i dag. Politiet har lett etter mannen etter at han og en annen mann truet ansatte med slegge da de skulle stjele øl i en butikk i Elverum i går kveld.

Skulle stjele øl

Det var ved 21.30-tiden mandag kveld at de to mennene dukket opp i Rimi-butikken i Gamle Trysilveg i Elverum. De to forsøkte å stjele øl, men ble oppdaget av de ansatte. Da sprang den ene ut etter en sleggelignende gjenstand som de truet betjeningen med. Deretter stakk i de av med en del øl.

De ansatte ble ikke fysisk skadd i "ranet".

Begge pågrepet

Ved halv to tida natt til mandag ble en av mennene, en elverumsing i midten av 20-årene pågrepet i Elverum sentrum. Han var svært beruset. Siden hendelsen ble videofilmet hadde politiet godt håp om å også finne den andre mannen. Han ble pågrepet uten dramatikk hjemme hos seg selv i Elverum midt på dagen tirdag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar tapte – Løke vist ut

  Storhamars håndballjenter tapte 25-34 borte mot Vipers i kveld. Heidi Løke fikk rødt kort. Tapet gjør at Storhamar med all sannsynlighet er ute av gullkampen i årets eliteserie.

 • Trafikkuhell på E16

  Det har vært to mindre trafikkuhell på E16 Kongsvinger, med flere involverte biler. Det er glatt på stedet. Noen involverte er blitt fraktet til legevakten og sjekkes for skader.

 • Lillehammer vant etter forlengning

  Lillehammer hockey vant ettermiddagens semifinalekamp mot Sparta 2-1. Kampen gikk til spilleforlengning. Seiersmålet ble satt inn av Mads Homdrom. Dermed leder både Lillehammer og Storhamar 2-0 i kamper, og ligger godt an til å få møtes i finalen.

  Lillehammer - Sparta
  Foto: Stein Schinstad / NRK