NRK Meny
Normal

Øyer-drapssiktet er tilregnelig

Forsvarer Odd Ivar Grøn bekrefter at Kim Andreas Kristiansen, som er siktet for drapet på sin stefar i Øyer i august, er strafferettslig tilregnelig. Det skriver Dagbladet.

Odd Ivar Grøn, forsvarer Øyer-drapet

Forsvarer Odd Ivar Grøn bekrefter at Kim Andreas Kristiansen er tilregnelig, ifølge de sakkyndige.

Foto: Erlend Moe

Rettssaken mot Kim Andreas Kristiansen (23), som er siktet for å ha drept sin stefar Bjarte Hansen, starter 9. april i Sør-Gudbrandsdal tingrett.

De to sakkyndige som har undersøkt Kristiansen, konkluderer med at 23-åringen er tilregnelig, opplyser forsvarer Odd Ivar Grøn til Dagbladet.

14. august ble liket av Bjarte Hansen (58) funnet forbrent i et rykende bål nedenfor Hafjell i Øyer i Oppland. Stesønnen Kim Andreas Kristiansen ble siktet og etterlyst for drapet. Etter elleve dager meldte den siktede seg for nederlandsk politi og ble utlevert til Norge. 23-åringen har erkjent de faktiske forhold, men har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet. (©NTB)

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Brann i DAB-radio

  Det ble mindre brann- og røykskader etter en brann i en bolig Harestua i Lunner lørdag kveld. Ifølge politiet startet brannen i en DAB-radio.

 • Storhamar vant etter spennende kamp

  Eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar endte 2–3 etter en spennende kamp. Det var lenge 2–2 før gjestene Storhamar fikk inn ett mål i et av de siste minuttene av kampen. 10.031 så kampen.

 • Spennende i Håkons Hall

  Det er 2–2 i eliteseriekampen i ishockey mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall etter rundt halvspilt kamp. Stemningen er spent og høylytt blant de 10.000 publikummerne.

  Eliteseriekamp mellom Lillehammer og Storhamar i Håkons Hall
  Foto: Karianne Stordal / NRK