NRK Meny

Overvåker svenskegrensa

Tollvesenet overvåker nå fire ubemannede grenseoverganger i Hedmark med kamera. I løpet av noen uker skal alle de planlagte overvåkningskameraene på den 15 mil lange strekningen mellom Sukkervegen i sør til Røgden i Grue i nord, være på plass. Foreløpig har ingen gått i kamera-fella. Kontorsjef i Tollvesenet i Kongsvinger, Morten Nystuen, sier det kan tyde på at kameraene allerede har hatt en preventiv virkning.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Måtte fire ekstraomganger til

    I den andre kvartfinalen i sluttspillet i håndball for herrer i kveld så vant Kolstad 37–34 mot Elverum. Dermed må det spilles en tredje kvartfinale for å avgjøre hvem som går til semifinalen. Den kampen spilles i Elverum på søndag.

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.