NRK Meny
Normal

Overkjørt av Mjøndalen

HamKam tapte 2-3 mot Mjøndalen

HamKam
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

HamKam gikk på et 2-3 tap i Nedre Eiker i Drammen i kveld. Mjøndalen var disiplinerte og jobbet godt på begge banehalvdeler.

Gjorde ikke jobben

Ingen av spillerne som spiller på Mjøndalen har fotball som heltidsjobb, derimot er alle spillerne på HamKam heltidsspillere. Allikevel gikk Hamar Kameratene på et bortetap som lenge så ut til å ble et verre resultat enn det tilslutt HamKam klarte.

Den første timen av kampen ble betegnet som helt grusom. Tapet var også forholdsvis uventet siden HamKam har gått videre i NM cupen og har vært i medvind de siste kampene.

HamKam tapte på flere dødballer noe som resulterte i flere scoringer. Mjøndalen hadde god kontroll på kampen hele tiden og HamKam klarte aldri å snu nedturen helt.

Få sjanser

HamKam hadde få sjanser. Ti minutter ut i 2. omgang fikk de en ny mulighet, men Vegard Bjerke traff knapt nok ballen. Derimot hadde Mjøndalen fem sjanser, og scoret på tre av dem.

Etter en sluttspurt av HamKam klarte de å putte to mål i slutten av 2. omgang. John Anders Rise scoret da det gjensto tre minutter og prøvde å snu kamen i siste sekund. Men den intense sluttspurten til tross, det ble null poeng til HamKam.

Alt om kampen

Mjøndalen - HamKam
Foto: NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • 2 lettere skadd ulykke på Kvikne


    Fører av traktor og lastebil er sendt til Tynset sjukehus med lettere skader, etter ei ulykke på riksveg 3 på Kvikne i morges. Ett kjørefelt er nå åpnet etter ulykken.Et vogntog havnet i grøfta, for ikke å kjøre på traktor og bil.

  • Snø og tog

    Store snømengder lenger sør på Østlandet skaper forsinkelser også for togtrafikken på Gjøvikbanen og Dovrebanen. De fleste togene er forsinket nå i formiddag, melder NSB.

  • Mange uten strøm

    Over 100 kunder er uten strøm i Søndre og Nordre Land, melder OA. Store snømengder har gitt stor belastning på trær og strømlinjer.