NRK Meny

Overgreps-etterforskning ferdig

Etterforskningen mot mannen i 40-åra fra Nord-Østerdalen som er siktet for incest og seksuelle overgrep mot to gutter, er snart ferdig.

Det var i oktober i fjor mannen ble siktet for overgrep mot guttene på 12 og 13 år. Den ene er mannen sønn.

Politiadvokat Henning Klauseie ved Hedmark politidistrikt sier det ikke er funnet elektroniske spor ved gjennomgang av datamaskiner og mobiltelefoner, at en eventuell straffesak vil bygge på partenes forklaringer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Åpnet for normal trafikk igjen

  Riksvei 3/25 er åpnet igjen for normal trafikk ved Terningmoen i Elverum etter at et kjørefelt har vært stengt på grunn av asfaltarbeid. Det har i morgentimene vært lange køer både til og fra Elverum.

 • Lange køer inn mot Elverum

  Det har vært lange køer på riksvei 3/25 inn mot Elverum i dag. Køene skyldes veiarbeid og trafikkdirigering på Grindalsmoen. Asfaltarbeid i natt ble forsinket etter problemer med en maskin. Trafikken har i perioder stått stille helt fra Midtskogen.

  Kø inn mot Elverum
  Foto: Vibecke Vold Haagensen / NrK
 • Folldøl slipper søppel-bot

  En gårdbruker i Folldal slipper bot etter først å ha blitt anmeldt for forsøpling med en privat avfallsplass i nærheten av elva Folla. I følge Østlendingen slipper mannen å betale fordi han på eget initiativ har ryddet opp etter seg.