NRK Meny
Normal

Ombygging av vårt TV-studio

På grunn av ombygging i vårt TV-studio sendes Østlandssendingen denne uka med våre saker i. Neste uke er Østnytt tilbake for fullt og i ny drakt!

Ombygging Tv-studio

NRKs nyhetssendinger på nasjonalt plan fikk i juni ny design, ny vignett og modernisert innhold. I tillegg fikk Dagsrevyen nytt studio på Marienlyst .

Målet var blant annet en mer visuell og moderne sending. Den nåværende stilistiske profilen ble innført i 2007. Alle distriktskontorene skal omformes etter samme mal.

På mandag den 17. august er det nye Østnyttstudioet klart.

Østnytt bygges om

TAR FORM: NRKs Trond Gjøsund er en av de som er med på ombyggingen av Østnyttstudio på Lillehammer.

Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK

Les også:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Måtte fire ekstraomganger til

    I den andre kvartfinalen i sluttspillet i håndball for herrer i kveld så vant Kolstad 37–34 mot Elverum. Dermed må det spilles en tredje kvartfinale for å avgjøre hvem som går til semifinalen. Den kampen spilles i Elverum på søndag.

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.