NRK Meny

Oppsagt lege tapte rettssak

En lege som mista jobben ved Sykehuset Innlandet i fjor saksøkte sjukehuset, men tapte saken i retten. Det skriver HA. Legen ble ansatt i januar i fjor, men mista jobben allerede 28. februar. Grunnen var store samarbeidsproblemer. Han skal ha skjelt ut kolleger og hatt et anstrengt forhold til noen av pasientene sine. Helsetilsynet suspenderte autorisasjonen til legen i fjor.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl
 • Legger ned skole

  Politikerne i Sel kommune vedtok i dag å legge ned Sel skole, skriver GD. Ap og SV fikk flertall for å samle Otta og Sel til en skolekrets. Årsaken er dårligere økonomi og lavere elevtall.