NRK Meny
Normal

Omkom i arbeidsulykke

En mann er bekreftet død i Grue i Hedmark etter å ha fått et tre over seg.

Arbeidsulykke Grue

UNDERSØKER: Området rundt ulykken er sperret mens politiet gjør undersøkelser.

Foto: Elise Øyhovden / NRK

Politiet fikk melding kl 11.24 om en ulykke i Grue. Det viste seg senere at en person hadde fått et tre over seg og omkommet.

Arbeidsulykke Grue

FELTE TRÆR: Mannen drev meg skogsarbeid da ulykken skjedde.

Foto: Elise Øyhovden / NRK

– Vi rykket ut sammen med brann- og ambulansetjeneste. Kort tid etter at vi kom på stedet ble det bekreftet at personen hadde omkommet, sier operasjonsleder Bjørn Lagmansveen i politiet til NRK.

Mannen skal ha vært alene da ulykken skjedde. Politiet er nå i gang med etterforskning av ulykken og varsling av de pårørende som enda ikke har fått beskjed.

– Vi etterforsker saken videre og tar hånd om pårørende som er på stedet. Årsaksforholdet er uklart, så dette må vi finne ut av. Så langt tyder alt på at personen var alene da ulykken skjedde.

Saken oppdateres

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Gulv i sauefjøs har kollapset

    Et gulv i et sauefjøs i Ringsaker har kollapset. Rundt 60 sauer har falt ned i møkkjelleren. Brannvesenet jobber med å redde ut dyra. Ingen personer har kommet til skade.

  • Badepark i Randsfjorden

    En badepark ute i Randsfjorden er snart fullfinansiert. Parken vil koste 2,4 millioner, men blir gratis å bruke. Planen er at den skal stå ferdig til Randsfjordfestivalen i august, sier Ole Henrik Pedersen i Randsfjordfestivalen.

  • Biffbanden tatt på Gjøvik

    «Biffbanden» som har herjet i Oppland er tatt. TV2-programmet Åsted Norge viste mandag bilder av to menn som stjeler storfekjøtt fra butikker i Øyer, Harpefoss og Fåvang. De skal ha stjålet 90 kilo indrefilet fra fem butikker i Oppland, skriver TV2.no.