NRK Meny
Normal

Truet butikkansatte med slegge

To menn truet de ansatte med slegge da de skulle stjele øl i en butikk i Elverum i går kveld. I natt ble en av dem pågrepet.

Ingen kom til skade da to menn truet de ansatte på Rimi-butikken i Gamle Trysilveg i Elverum med et slagvåpen omkring klokka 21.30 mandag kveld.

De to hadde forsøkt å stjele øl, men ble oppdaget av de ansatte. Da sprang den ene ut etter en sleggelignende gjenstand, som de truet betjeningen med.

Deretter stakk de av med en del øl, opplyser politiet.

Ved halv to tida i natt ble en av dem - en Elverumsmann i midten av 20 årene -  pågrepet i Elverum sentrum svært beruset. Han vil bli avhørt senere i dag. Poltiet har også godt håp om å ta den andre mannen, siden hendelsen ble videofilmet.

 Hvordan de ansatte tok "ranet" er foreløpig ukjent, men verken ansatte eller kunder kom fysisk til skade.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.

  • Bøverdalen uten mobildekning

    Telenors mobilabonnenter i Bøverdalen i Lom risikerer å bli uten telefon hele denne uka. Det skriver GD. En sender er ute av drift på grunn av nedising, men så lenge det ikke er snøscooterføre i fjellet er det ikke mulig for Telenors å ta seg inn til stasjonen.