NRK Meny
Normal

Ole Villy vil hjem til Trysil

Nybergsund sin oppmann Ole Villy Gustavsen er ved godt mot etter at han fikk brannskader i en gasseksplosjon torsdag morgen, men nå vil han hjem til Norge og Trysil.

Spillerene måtte evakuere hotellet etter gasseksplosjonen
Foto: Kim Roger Strand

Hør: Brannskadet oppmann Ole Villy Gustavsen vil hjem

Vinduer og dører ble blåst ut da en gasstank eksploderte på hotellet der oppmann Gustavsen og Nybergsund sitt herrelag i fotball var på treningsleir.

Hotellet ligger noen kilometer fra Antalya i Tyrkia.

Smalt noe forferdelig

Deler av bygningen ble ødelagt. En ansatt omkom, 10 ble skadd. Gustavsen, som oppholdt seg utenfor hotellet, fikk lettere brannskader og svidde klær.

- Det smalt noe forferdelig og jeg skjønte ikke hva som skjedde. Jeg sprang tilbake til rommet for å se hvordan det gikk med de andre og de hadde det bra, sier Gustavsen på telefon fra sjukesenga i Tyrkia.

Gustavsen var bare omlag 10 meter fra gasstanken som eksploderte.

- Vi gikk etter hvert ut på stranda og da kom en tyrkisk venn og sa at jeg måtte komme meg på sykehuset.

Hoven i ansiktet

Han fikk brannskader i ansiktet og på armene og klærne hans brant opp i smellet.

- Jeg er ganske hoven i ansiktet og har brannskader der og på armene. Jeg har ikke smerter så jeg føler meg i god form, sier Gustavsen.

Han føler seg i så god form at han veldig gjerne ville blitt med resten av laget som dro hjem fredag ettermiddag, men legene vil vente èn dag eller to.

- Jeg får reise hjem på lørdag eller søndag. Det er veldig god behandling her og alle er veldig behjelpelige, men det blir langsomt. Det er jo langt mellom besøkene fra Trysil, sier Gustavsen som gleder seg til å komme hjem. 

 

Hotellet i feriebyen Belek i Tyrkia
Foto: Vigdis Hvaal / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.

  • Trafikken går sakte

    PÅ E6 mellom Kolomoen og Harmar er det saktegåande trafikk. Det er stor trafikk gjennom vegarbeidsområdet, og køen heng igjen etter oppryddinga ved Uthus i Stange tidlegare i ettermiddag.