NRK Meny
Normal

Ole Ivars 50 år og i farta

Ole Ivars fyller 50 år i 2014 og var med i ettermiddagssendinga i NRK Hedmark og Oppland i dag. Og siden det også er den store klemmedagen, tok de seg en runde i redaksjonen etterpå.

Ole Ivars var i studio i NRK Hedmark og Oppland i dag i forbindelse med sitt 50 års jubileum. Det skjedde tilfeldigvis på den internasjonale klemmedagen, og det berømte dansebandet tok en runde i redaksjonen etterpå...

Ole Ivars besøkte NRK på Lillehammer i forbindelse med jubileumsåret sitt.

Hør sendinga med Ole Ivars i reprise her!

Det skjedde tilfeldigvis på den internasjonale klemmedagen, og det berømte dansebandet tok derfor en runde i redaksjonen etterpå.

Denne dagen var det (også tilfeldigvis) høy andel av kvinnelig ansatte, og programlederne både i radio (Madeleine Cederstrøm) og TV (Marianne Duun Malmo) var blant de heldige, i tillegg til fotograf Juliane Kravik og web-ansvarlig Elin Fossum.

Billedbeviset for disse eskapadene får du ved å se på videoen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i vogntog

    Det brenner i et vogntog på E6 ca. fem kilometer nord for Dombås. Nødetatene er på vei til stedet.

  • Ulykke E6 Sjoa

    Nødetatene er på vei til en ulykke på E6 ved Sjoa. Ifølge politiet har det vært en påkjørsel bakfra. Ulykkesomfang uklart.

  • En sjåfør ble fotgjenger

    UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.