NRK Meny

OL-mester trekker seg

Den tidligere OL-mesteren på skøyter, Sten Stensen trekker seg som styreleder for OL-museet på Lillehammer. Det melder VG. Stensen sier til avisen at han er sterkt i mot den vedtatte flyttingen av OL-museet fra Håkons Hall til Maihaugen, Han frykter at en flytting til Maihaugen ender i en kulturkollisjon der idretts-Norges største øyeblikk og personligheter vil forsvinne blant gamle hus og gjenstander.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.