NRK Meny

Obs-varsel i Innlandet

Metrologisk institutt har sendt ut obs-varsel for seks fylker, deriblant Hedmark og Oppland. I dag og i morgen er det ventet en del nedbør, spesielt i vestlige områder. I høyereliggende strøk over 500 meter, kan dette bli liggende som snø og føre til glatte veier. I Innlandet er spesielt Valdres mest utsatt for dårlige kjøreforhold.

Snø på Tonsåsen
Foto: Webkamera på Tonsåsen i Valdres / Statens vegvesen

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Front mot front

    To biler var involvert i en trafikkulykke på fylkesvei 33 mellom Odnes og Vestrumsbygda nå i ettermiddag. Ifølge politiet skal det være en front mot front–kollisjon. To personer ble sendt til sjukehus, en person ble sendt til legevakt, mens en er uskadd.

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.