NRK Meny

Obs-varsel i Innlandet

Metrologisk institutt har sendt ut obs-varsel for seks fylker, deriblant Hedmark og Oppland. I dag og i morgen er det ventet en del nedbør, spesielt i vestlige områder. I høyereliggende strøk over 500 meter, kan dette bli liggende som snø og føre til glatte veier. I Innlandet er spesielt Valdres mest utsatt for dårlige kjøreforhold.

Snø på Tonsåsen
Foto: Webkamera på Tonsåsen i Valdres / Statens vegvesen

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre fikk forenklet forelegg

    Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

  • Rolig start for Røde Kors

    Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

  • To leteaksjoner i Oppland

    Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.