NRK Meny
Normal

Obduksjon skal avklare dødsårsaken

Personen som ble funnet død på Fagernes søndag morgen er sendt til obduksjon. Politiet betegner foreløpig saken som et mistenkelig dødsfall.

Lensmannskontoret på Fagernes

UNDERSØKER DØDSFALL: Politietterforskere jobbet søndag med vitneavhør ved det lokale lensmannskontoret på Fagernes og med tekniske undersøkelser i huset der personn ble funnet død.

Foto: Terje Gording Hong / NRK

Søndag var både kriminalteknikere og andre politietterforskere i huset der den døde ble funnet.

En ambulanse ble søndag morgen tilkalt til hjemmet i Fagernes i Nord-Aurdal kommune hvor vedkommende ble funnet livløs. Det var helsepersonellet som igjen kontaktet politiet ved 0930-tiden på grunn av forhold de ragerte på.

Det er gjennomført både tekniske undersøkelser og vitneavhør for å kartlegge hva som har skjedd. Foreløpig vil ikke politiet si noe verken om den avdøde eller andre detaljer rundt etterforskningen.

– Uklar dødsårsak

– Det er uklart hvorfor denne personen døde, og vi har derfor startet åstedsundersøkelser. Vi har kriminalteknikere og etterforskere på stedet. Inntil videre ønsker vi ikke å kommentere saken nærmere, sa operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt søndag.

De pårørende er varslet, og Nord-Aurdal kommunes kriseteam bistår også de pårørende.

I en pressemelding søndag kveld opplyser politiet i Innlandet at de vil fortsette med avhør av vitner på mandag.

Den avdøde er sendt til obduksjon. Politiet skriver at de vil avvente med å kommentere dødsårsaken inntil den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger.

Laster kart, vennligst vent...