Obduksjon skal avklare dødsårsaken

Personen som ble funnet død på Fagernes søndag morgen er sendt til obduksjon. Politiet betegner foreløpig saken som et mistenkelig dødsfall.

Lensmannskontoret på Fagernes

UNDERSØKER DØDSFALL: Politietterforskere jobbet søndag med vitneavhør ved det lokale lensmannskontoret på Fagernes og med tekniske undersøkelser i huset der personn ble funnet død.

Foto: Terje Gording Hong / NRK

Søndag var både kriminalteknikere og andre politietterforskere i huset der den døde ble funnet.

En ambulanse ble søndag morgen tilkalt til hjemmet i Fagernes i Nord-Aurdal kommune hvor vedkommende ble funnet livløs. Det var helsepersonellet som igjen kontaktet politiet ved 0930-tiden på grunn av forhold de ragerte på.

Det er gjennomført både tekniske undersøkelser og vitneavhør for å kartlegge hva som har skjedd. Foreløpig vil ikke politiet si noe verken om den avdøde eller andre detaljer rundt etterforskningen.

– Uklar dødsårsak

– Det er uklart hvorfor denne personen døde, og vi har derfor startet åstedsundersøkelser. Vi har kriminalteknikere og etterforskere på stedet. Inntil videre ønsker vi ikke å kommentere saken nærmere, sa operasjonsleder Tom Eirik Midthaug ved Innlandet politidistrikt søndag.

De pårørende er varslet, og Nord-Aurdal kommunes kriseteam bistår også de pårørende.

I en pressemelding søndag kveld opplyser politiet i Innlandet at de vil fortsette med avhør av vitner på mandag.

Den avdøde er sendt til obduksjon. Politiet skriver at de vil avvente med å kommentere dødsårsaken inntil den foreløpige obduksjonsrapporten foreligger.

Laster kart, vennligst vent...