NRK Meny
Normal

Raner fortsatt på frifot

Esso-stasjonen ved Maxi storsenter i Hamar ble ranet av en bevæpnet person onsdag kveld. Den mørkledde raneren forsvant fra stedet til fots.

Ran Esso-stasjonen ved Maxi Storsenter
Foto: Overvåkningsvideoen ved Esso-stasjonen ved Maxi storsenter i Hamar

Politet fikk melding om ranet klokken 21.41. Dette er andre kvelden på rad at en bensinstasjon i Hamar blir ranet av en bevæpnet person. Mannen hadde svarte klær, svart lue og svarte briller. Personen forsvant fra stedet til fots og gikk Aslak Bolts gate mot Hamar sentrum.

Ingen av de to personene som var på jobb på bensinstasjonen da ranet skjedde kom fysisk til skade.

Kan være samme raner

– Ut fra beskrivelsen virker det som om personen har identiske klær med raneren truet til seg penger ved Shell 7-Eleven i Hamar tirsdag kveld. Vi utelukker ikke at det kan være den samme person, sier operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Dyre Antonsen.

Ran Esso-stasjonen ved Maxi i Hamar
Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK

Esso-stasjonen ble raskt sperret av og alle tilgjengelige patruljer ble sendt til stedet for å søke etter raneren. Politiet setter i gang søk med hunder og det vil bli gjort tekniske undersøkelser på stedet.

Politiet ønsker tips fra publikum om noen har sett noen mistenkelige personer i området.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.