NRK Meny
Normal

Raner fortsatt på frifot

Esso-stasjonen ved Maxi storsenter i Hamar ble ranet av en bevæpnet person onsdag kveld. Den mørkledde raneren forsvant fra stedet til fots.

Ran Esso-stasjonen ved Maxi Storsenter
Foto: Overvåkningsvideoen ved Esso-stasjonen ved Maxi storsenter i Hamar

Politet fikk melding om ranet klokken 21.41. Dette er andre kvelden på rad at en bensinstasjon i Hamar blir ranet av en bevæpnet person. Mannen hadde svarte klær, svart lue og svarte briller. Personen forsvant fra stedet til fots og gikk Aslak Bolts gate mot Hamar sentrum.

Ingen av de to personene som var på jobb på bensinstasjonen da ranet skjedde kom fysisk til skade.

Kan være samme raner

– Ut fra beskrivelsen virker det som om personen har identiske klær med raneren truet til seg penger ved Shell 7-Eleven i Hamar tirsdag kveld. Vi utelukker ikke at det kan være den samme person, sier operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt, Dyre Antonsen.

Ran Esso-stasjonen ved Maxi i Hamar
Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK

Esso-stasjonen ble raskt sperret av og alle tilgjengelige patruljer ble sendt til stedet for å søke etter raneren. Politiet setter i gang søk med hunder og det vil bli gjort tekniske undersøkelser på stedet.

Politiet ønsker tips fra publikum om noen har sett noen mistenkelige personer i området.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Storhamar vant

  I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun én seier til for å komme til finalen.

 • Ibsenprisen delt ut i Skien

  Den nasjonale Ibsenprisen går i år til Malmfrid Hallum fra Lunner, som vinner prisen for stykket Solveigs 2. sang. Hallum får prisen på 150.000 kr, samt en statuett av Nina Sundbye.

  Malmfrid Hallum
  Foto: Lars Tore Endresen
 • Dyr evakueres fra låve

  Mellom 10 og 15 dyr er evakuert fra en låve ved Bybrua i Gjøvik fordi det er fare for at en mindre del av taket kan gi etter. I følge politiet er 3 takstoler knekt. Snø fra et høyere tak har rast ned på denne delen av taket.

  10-15 kyr ble evakuert etter at deler av et låvetak raste sammen.