NRK Meny
Normal

Nyhetsåret 2014 - glimtene får du her!

Prøysenår, E6-utbygging, store idrettsprestasjoner i OL, stupetårnskandale, flom, og mye, mye mer. Nyhetsåret 2014 får du her.

Prøysenår, E6-utbygging, store idrettsprestasjoner i OL, stupetårnskandale, flom, og mye, mye mer. Nyhetsåret 2014 får du her.

Redigering av kavalkaden: Kristina Skamsar, Arvid Torsgard og Terje Hong

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Oppgang i antall skilsmisser

  Det var en liten oppgang i antall skilsmisser i Oppland i i fjor, mens antall separasjoner gikk ned. Det viser tall fra fylkesmannen. I Oppland var det 344 skilsmisser og samme antall separasjoner i 2017.

 • Sparket politimann får ikke omkamp

  Den avskjedigede politimannen Stein-Robin Kleven Berg fra Eidskog får ikke prøvd saken sin for Høyesterett. Han fikk sparken etter at han skrev innlegg på Facebook som ble oppfattet som rasistisk. I tillegg omtalte han blant annet tidligere statsminister Jens Stoltenberg for et krapyl, skriver Glåmdalen. Les mer om saken her.

  Stein-Robin Kleven Bergh
  Foto: Privat
 • Skepsis til asylmottak i Sel

  Politikerne i Sel kommune er skeptiske til at det nok en gang kan bli asylmottak på Rondeslottet hotell på Raphamn. Ordfører Dag Erik Pryhn mener det skaper store utfordringer med et asylmottak på fjellet 12-14 kilometer fra Otta sentrum.