NRK Meny

Nye topptider av Quarco

Orions unge toppsprinter, Jonathan Quarco fra Elverum forbedret sine egne personlige rekorder både på 100 og 200 meter under Bislett sommerstevne i går kveld. 19 åringen løp 100 meter på 10.39 og 200 meter på 21,04.Begge resultatene er nye kretsrekorder for Hedmark. Håkon Morken fra Lillehammer ble nummer to på begge distanser. Bare Jaysuma Ndure har løpt raskere enn Quarco av norske sprintere i år.

Jonathan Quarco
Foto: PRIVAT / PRIVAT

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre fikk forenklet forelegg

    Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

  • Rolig start for Røde Kors

    Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

  • To leteaksjoner i Oppland

    Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.