NRK Meny
Normal

Ny natt med slåssing på Vikingland

For andre natt på rad havnet gjester ved Vikingland på Skei i Gausdal i slåsskamp.

Denne gangen var arenaen parkeringsplassen nedenfor Vikingland.

– Vi fikk melding om slåssing i to-tida i natt. Men vi hadde ikke kapasitet til å sende noen dit. Vaktene klarte å roe ned det hele ned selv, sier operasjonsleder Knut Vestby ved Gudbrandsdal politidistrikt.

Natt til lørdag havnet mellom 20 og 30 personer i en voldsom slåsskamp inne på Vikingland. Politiet fikk melding om at det var fullt kaos og at alle sloss mot alle .

Svenske "raggare" startet gressbrann

Mange biler med svenske ungdommer kom over grensen ved Magnor rundt klokka 15 påskeaften. Rett etterpå fikk politiet melding om at noen av ungdommene uforskyldt hadde antent en gressbrann ved en rasteplass. Brannvesenet fikk raskt kontroll over brannen, og de fikk også hjelp av ungdommene, forteller politiet.

Ble forhindret i å kjøre i fylla

I Lillehammer slo en sterkt beruset mann en annen mann da han ble holdt tilbake slik at han ikke fikk kjørt bil. Dette skjedde natt til søndag. Mannen er siktet for forsøk på ruspåvirket bilkjøring, og for voldsbruk.

Travelt for politiet i Trysil

Lørdag ettermiddag ble en kvinne i begynnelsen av 20-åra fra Oslo tatt på fersk gjerning i det hun stjal et snøbrett utenfor et utested i Trysil. Det var eier selv som oppdaget dette og varslet politiet.

En beruset mann i 20-åra fra Trysil er anmeldt for ordensforstyrrelse utenfor et utested. Mannen var aggressiv og vanskelig overfor vaktene. Da politiet viste han bort fra stedet hadde han blant annet ”vist fingeren” til politiet. Han var også kverulerende og vanskelig overfor politiet.

Like etter midnatt forsøkte en kvinne å komme inn med falsk legitimasjon på et utested. Hun blir anmeldt for dette.

Klokken halv tre fikk politiet melding om krangling i en taxikø. En hadde fått ødelagt jakka si. Og en times tid senere på natta kom det melding om festbråk fra hytter i Trysilfjellet. Politiet dro til stedet, og påla festdeltakerne om å roe ned.

Ulovlig bråtebrann på Eina

Politiet på Gjøvik fikk lørdag kveld melding om en mulig hyttebrann på Eina. Da politi og brannvesen kom fram viste det seg at en mann hadde fyrt opp et stort, men kontrollert bål med hageavfall. Bålet ble slukket da det er ulovlig med bråtebrann etter at det har blitt mørkt.

En Gjøvikgutt i slutten av tenårene blir anmeldt for å ha forsøkt å komme seg inn på et utested med å vise falsk legitimasjon.

Stjal rullator

Politiet i Lillehammer leter etter en rullator som ble stjålet i Mathiesensgate. Politiet ønsker tips slik at den 90-årige eieren kan få den tilbake.