NRK Meny

Ny asfalt

 • 225 kilometer ny asfalt i Hedmark

  I Hedmark får 225 km riks- og fylkesveier ny asfalt i år, melder Statens vegvesen. Noen av veiene som skal asfalteres er Rv. 2 i Våler, Rv. 3 i Østerdalen, Fv. 27 gjennom Sollia og Atndalen og Fv. 213 i Ringsaker flere strekninger på Nes og Brøttum.

  Asfaltering av vei
  Foto: Andersen, Aleksander / NTB scanpix
 • 190 km ny asfalt i Oppland

  Statens vegvesen skal asfaltere riks- og fylkesveger i Oppland for 190 millioner kroner i år. Dermed får 190 kilometer nytt dekke. Blant annet skal E6 i Dovre, E16 i Valdres og Fv 250 i Nordre Land asfalteres. Arbeidene vil foregå fra mai til september.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret. Dette er litt høyere enn landsgjennomsnittet.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK
 • NSB-kritikk på grunn av fulle tog

  Passasjerer kritiserer NSB etter at 1507-toget Lillehammer-Oslo var stappfullt fordi fem av ti vogner måtte settes inn på en annen strekning med driftsproblemer. Pressetalsperson Åge-Christoffer Lundeby i NSB erkjenner at de burde satt inn busser.

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.