NRK Meny
Normal

NRK Østnytt

Østnytt er TV-sendingene til NRK Hedmark og Oppland. Fra mandag til fredag sender vi direkte fra studio på Lillehammer.

Østnytt
Foto: NRK

I Østnytt får du reportasjer fra hele distriktet. Alt fra de store, viktige lokale hendelsene til kuriøse reportasjer fra hverdagen til folk i Hedmark og Oppland.

Vi inviterer også gjester i studio for debatter og samtaler om aktuelle hendelser.

 

Rannveig Urdahl
Foto: NRK

Programlederne

Østnytt presenteres av fire faste programledere. Det er Ivar Arne Nordrum, Jorunn Vang, Maria Ekerholt og Rannveig Urdahl. Rannveig har jobbet som programleder i Østnytt siden sommeren 2005. En utfordrende rolle, i følge henne selv.

- Noe av det mest utfordrende som programleder er å klare å formidle nyheter til seerne på en god og troverdig måte. Vi har en tekstmaskin foran kamera, slik at vi slipper å lære det vi skal si utenat, men likevel prøver vi å unngå at det blir ren opplesning.

Østnytt sendes direkte og minuttene før programmet sendes er hektiske.

- Da gjelder det å holde hodet kaldt og ikke bli stressa. Det gjelder å være konsentrert og ikke si noe feil, forteller Rannveig.

Kontakt oss

Reportere og fotografer i NRK Hedmark og Oppland er hver dag ute for å fange det som skjer i fylkene. Skjer det noe der du bor, som du mener vi bør vite om,  ta kontakt! Du kan sende en e-post til NRK Hedmark og Oppland eller ringe oss på tlf. 61 28 72 00.

Se Østnytt på internett

Hvis du ikke fikk med deg kveldens sending på TV kan du se sendingen i reprise på internett. Du kan også se sendingen direkte på nett-TV , om du ikke har mulighet for å se Østnytt-sendingene på  der du befinner deg.

Østnytt sendes:

Mandag - Fredag: 1840 - 1900

Mandag - Torsdag 2055 - 2100