NRK Meny
Normal

Ni personer til lege etter trafikkulykker

Til sammen ni personer er sendt til sykehus eller legevakt etter to trafikkulykker i Østerdalen og Gudbrandsdalen i formiddagen.

Laster kart, vennligst vent...

Den ene ulykken skjedde på E6 ved Hundorp i Sør-Fron kommune litt før klokka 1000. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon mellom to personbiler.

– Sørgående bil prøvde å stoppe opp for andre biler som skulle svinge av veien, men rakk ikke det og kom over i motgående kjørefelt og kolliderte, sier operasjonsleder Haagen Løvseth hos politiet i Gudbrandsdalen.

To personer ble sendt til sykehus med brystsmerter og tre personer får oppfølging ved lokal legevakt.

Klokka 09.22 rykket nødetatene ut til en utforkjøring ved riksvei 3 sør for Kvikne i Tynset kommune.

Ifølge politiet var det to voksne og to barn i bilen, da den kjørte av veien. Ingen av dem skal være alvorlig skadet, men en person skal være i sjokk.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.

  • Trøbbel med polititelefon

    Politiet har problemer med sitt telefonnummer 02800. I Innlandet kan publikum ringe tlf. 62 53 90 00. Nødtelefonen 112 fungerer som den skal, melder politiet i Innlandet.